Затворено електрическо превозно средство

Електрически задвижвани голф колички Кратко въведение Нашите електрически задвижвани коли за голф са оборудвани с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание. Обхват: 120км Най-висока скорост: 45км / ч Мощност: 3KW Батерия: 100A 120A опция

Информация за продукта

Затворено електрическо превозно средство Кратко въведение

Нашата затворена електрическа кола е оборудвана с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание.

Четириколесните електрически колички не трябва да променят скоростите и скоростите по време на шофиране. Той е лесен за работа и е с нисък шум.

В сравнение с хибридните електрически превозни средства, чисто електрическите превозни средства използват единична електрическа енергия. Електрическата система за управление значително намалява вътрешната механична трансмисия на автомобила, опростява структурата, намалява загубите на енергия и шума, причинени от триенето на механичните части и спестява вътрешното пространство и теглото на автомобила.

Затворено електрическо превозно средство

Enclosed Electric Vehicle

Заключени електрически автомобили Предимства

Enclosed Electric Vehicle

Заключена таблица за конфигуриране на електрически превозни средства

Enclosed Electric Vehicle


Проверете налягането на гумите:

Поддържайте налягането на гумите при правилното налягане на гумите; налягането на гумите трябва да се проверява на всеки две седмици или поне веднъж месечно.

Неправилното натоварване на гумите ще доведе до консумация на електроенергия, кратко пътно разстояние, намален комфорт при шофиране, намален живот на гумите и намалена безопасност при шофиране.

Hot Tags: затворен електрически автомобил, Китай, доставчици, производители, търговия на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

Може да харесаш също