Включете електрическите автомобили

Plug In Електрическа Ко ООД Представяне: Xinxiang Hezon Xinhui превозно средство Ко ООД е специализирана в проучване, производство и продажба на нови енергийни нискоскоростни превозни средства, регистрирани през 2014 г. с капитал 10,000,000 RMB, заемане на земя 400,000 m2, център за управление 600m2, ...

Информация за продукта

Включете в електрически автомобили компания Въведение:

Xinxiang Hezon Xinhui превозно средство Ко ООД е специализирана в проучване, производство и продажба на нови енергийни нискоскоростни превозни средства, регистрирани през 2014 г. с капитал 10,000,000 RMB, заемане на земя 400,000 m2, мениджмънт център 600m2, окончателен монтаж работилница е завършен и пуснати в производство през октомври 2011 г. Той има годишен производствен капацитет от 50 000 електрически автомобила. Този проект е ключов проект в провинция Хенан.

Приложение на продукта

Нашата серия K Plug In Electric Cars е проектирана за тежки трасета, квартал, голф игрище и т.н., максимална скорост 45км / ч, диапазон 100-140км, много е лесно да паркирате със своя компактен размер, размери;

А нашата серия S Plug In Electric Cars е предназначена за селски райони, максимална скорост 35км / ч, гама 80-100км, практична за селски места.

Електронните улични почистващи машини са подходящи за общности, предприятия, паркове, компании, площади, изложбени зали, алеи, тротоари, улици, пътища и др.

Включете електрическите автомобили:

Plug in Electric Cars

Включете в електрическите автомобили Технически параметри:

Plug in Electric Cars

Предимства на електрическите превозни средства с ниска скорост:

Продуктът в съответствие с процеса на производство на автомобили от клас А, в същото време оборудван със система за доставка на части за продукти също е в съответствие с покупката на стандартни покупки на автомобили и е в състояние да издържи теста на различни експерименти за удар в рамките на части от строг контрол на качеството, гарантиране на коефициента на безопасност на автомобила, позволява на потребителите да се радват на безопасно шофиране! При условие на оригиналната автомобилна фондация, колата намалява досадната връзка в производството, прави цената по-приятелска, позволява на обикновените хора да получават материални облаги !


развитие:

Понастоящем сред технологичните маршрути на различни нови енергийни превозни средства електрическите превозни средства, представлявани от хибридни, чисто електрически превозни средства и автомобили с горивни клетки, обикновено се разглеждат като основна посока за трансформацията и развитието на енергийната система на автомобилите в бъдеще , и станаха фокусът на развитието на световните автомобилни държави и големите производители на автомобили.
Hot Tags: включете електрически коли, Китай, доставчици, производители, едро, най-добро, евтини, за продажба

Запитване

Може да харесаш също