Пътни правни електрически коли

Пътни правни Електрически автомобили Кратко въведение Нашите пътнически електрически автомобили са оборудвани с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание. Обхват: 120км Най-висока скорост: 45км / ч Мощност: 3KW Батерия: 100A 120A опция

Информация за продукта

Пътни правни електрически автомобили Кратко въведение

Нашите автомобилни автомобили Road Electric са оборудвани с опционална батерия за натоварване, литиево-йонна батерия.

Road Legal Electric Cars

Road Legal Electric Cars


Ремонт на батериите Познания на електрически автомобил:

1.Необезопасен метод за ремонт: Намерете капацитета и саморазрядните батерии, които да използвате заедно.

2. Метод за ремонт на загуба на вода: отворете капака над батерията. При отваряне на покрива, не разваляйте покривалото. Гумената капачка на шестте изпускателни клапана може да се види. Отворете гумената капачка и вижте вътрешната страна на батерията през Отворете капака, за да видите дали има изсъхване в дупката.

3. Метод за възстановяване на слюнката на сярна киселина: инструментът за ремонт на батериите за вулканизиран електрически автомобил се ремонтира с теорията за размитото цифрово управление. Чрез измерване на състоянието на акумулатора, положителната и отрицателната честота на преобразуване на частиците вълна непрекъснато се излъчва по време на зареждане и разреждане.

Road Legal Electric Cars

Пътни правни електрически автомобили Предимства

Road Legal Electric Cars

Технически параметри за пътнически автомобили Road Legal Electric Cars


Съвети за покупки:

Независимо колко добър е продуктът, ще има повреди, а следпродажбеното обслужване определя потенциалната стойност на продукта. Освен това не всички части на електрически автомобили с четири колела могат да бъдат използвани, а качеството на следпродажбените услугата ще окаже пряко влияние върху използването на продуктите. Препоръчва се да се консултирате със следпродажбения сервиз на този продукт при закупуване на електромобил с четири колела.

Ние можем да предоставим най-добрите следпродажбено обслужване, добре дошли да закупите нашия продукт.

Hot Tags: пътни правни електрически автомобили, Китай, доставчици, производители, търговия на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like