Малки улични правни превозни средства

Малки улични правни превозни средства Кратко въведение Нашите малки улични правни превозни средства са оборудвани с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание. Обхват: 120км Най-висока скорост: 45км / ч Мощност: 3KW Батерия: 100A 120A опция

Информация за продукта

Малки улични правни превозни средства Кратко въведение

Нашите малки правни превозни средства са оборудвани с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание.


Защо електрически четириколки са толкова популярни?

Първият е появата на висококачественото и леко тяло на автомобила за мини електрическите четириколесни мотори, което е по-безопасно, по-икономично и по-комфортно. Технологията за електротехнически грундове, дългосрочна корозионна устойчивост, висококачествена автомобилна боя технология осигурете ярък цвят, цвят.

Следващото е батерията, употребата на литиева батерия се е увеличила с Hangzhou, което е още по-икономично от оловно-киселинната батерия.

След това има революция на контролера. Микро-електрическото четириколесно превозно средство възприема технологията на пълното управление на тока на магнитното поле, което значително подобрява безопасността и контролира ефективността. Лесен достъп и поддръжка, за да се гарантира безопасността на системата.

По-късно в конфигурацията помощното средство за кормилно управление и помощната спирачка гарантират, че шофирането е леко и безопасно, електрическите врати и прозорците, обратната радара, MP3 аудио системата, системата за топъл въздух и други функции са завършени.

Small Street Legal Vehicles

Small Street Legal Vehicles

Small Street Legal Vehicles

Лекотоварни автомобилни прагове Предимства

Small Street Legal Vehicles

Технически параметри за малки правни превозни средства Small Street Legal Vehicles


Проверете гумите си:

1. Дълбочината на жлеба на протектора

2.Дали гайката на колелото е хлабава

3.Дали има чуждестранни предмети като ноктите и камъните

4.Проверете дали напред, назад и спиране са нормални

Hot Tags: малки улични правни превозни средства, Китай, доставчици, производители, на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like