Ниска скорост на електрически превозни средства

Ниска скорост на електрически превозни средства

Електрически ниска скорост превозни средства кратко въведение нашите електрически ниска скорост превозни средства са оборудвани с наводнения-батерия, li-ion батерия по избор. Диапазон: 120 км максимална скорост: 45km/h Мощност: 3KW батерия: 100а 120A по избор

Информация за продукта

Ниска скорост на електрически превозни средства кратко въведение

Нашите електрически ниска скорост превозни средства са законна на пътя, маркирани 30MPH или по-малко.

Приемете персонализирате Li-ion батерии.

Приемете персонализиране AC.


Характеристики на продукта:

Малки електрически автомобил е ниска скорост електрически автомобил, разработени и произведени от нашата фирма по автомобилни стандарти. Му компактно тяло, безопасни и околната среда и най-голямата особеност е малкото пространство на автомобила. Трима души на задната седалка е все още не претъпкан. Това е идеалното средство за пътуване семейство близки.

Electric Low Speed Vehicles

Electric Low Speed Vehicles


7 различни цветове, също така да приеме персонализиране

Electric Low Speed Vehicles

Ниска скорост на електрически превозни средства удобства

Electric Low Speed Vehicles

Ниска скорост на електрически превозни средства конфигурация таблицаElectric Low Speed Vehicles


Производство предимство:

1. висока скорост на заваряване

Всеки продукт с висока точност за откриване линия за проверка на качеството. Тя не само стабилизиране и подобряване на качеството на заваряване но също видоизменям цикъл на съкрати продукта.

2. електрофореза

Отлична устойчивост на корозия и цвета на продукта трайно ярко, когато температурата достигне 180 ° до 190º. В допълнение, добра устойчивост на удар може да се направи електрически превозни средства повече безопасност.

3. електростатично пръскане процес

Електрически превозни средства използват разширени вътрешни електрически спрей процес да се гарантира устойчивост на корозия на външния вид в цялото превозно средство.

4. поточна линия

Полу-автоматична производствена линия, подобряване на ефективността на производството, гаранция за доставка до клиента време.

Hot Tags: ниска скорост на електрически превозни средства, Китай, доставчици, производители, на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like