Електрически превозни средства с разширен обхват

Електрически превозни средства с всеобхватна гама Кратко въведение Дължина гама Електрически превозни средства Характеристики Удължаване на обхвата Електрически превозни средства Приложение Разширен обхват Електрически превозни средства Технически параметри Разширен обхват Електрически автомобили Силна рамка Разширен обхват Електрически превозни средства Подробни снимки

Информация за продукта

1. Уникална и нова концепция за дизайн

Продуктът за електромобили с разширен обхват е различен от този на четириколесния автомобил, който е само около една трета от размера на обикновена кола. Тя тежи по-малко от половината от размера на обикновена кола. Паркингът на автомобил може да паркира едновременно 4 електрически автомобила с разширено разстояние. Натоварването на движението има уникално предимство.


2, появата на фина конфигурация е висока

Електрическите превозни средства с разширен обхват са оборудвани с капандури и чистачки, за да компенсират недостатъците на двуколесните мотоциклети или електрическите превозни средства, които не са подходящи за студени зими и дъждовни дни. Аудио и цифровите интерфейси също са сред мотоциклетите от висок клас.


3, лесен за използване и ниска цена

Електрическата гама електромобили с разширен диапазон консумира 8 градуса мощност на човек за шофиране на 100 километра, а цялостната цена е само 2L в зависимост от разхода на гориво на автомобила;


4, минус разходите за поддръжка

Електрическите превозни средства с разширен обхват са с проста структура и имат малко трансмисионни елементи. Вътрешната и външната обвивка на тялото са изработени от трайни инженерни пластмаси. Те са устойчиви на удар и корозия, а автомобилите са по-леки и по-екологични. Работното натоварване за поддръжка и ремонт е ниско и ниско.


5, операцията е лесна и лесна за управление

Електрическите превозни средства с разширен обхват са толкова лесни за използване като мотоциклети, удобни и безопасни като кола, и могат да бъдат контролирани чрез просто обучение, спестявайки време и пари.


6, пътуването с ниски въглеродни емисии е много екологосъобразно

Системата за задвижване на двигателя е чисто екологична и спестява енергия. Въглеродните емисии на Dayang Qiaoke са със 70% по-ниски от тези на 1.0L малък ван, който напълно отразява идеята за зелено живеене.

Електрически превозни средства с разширен обхват Кратко въведение

Extended Range Electric Vehicles

Extended Range Electric Vehicles

Технически параметри на електромагнитите с разширен обхват

Extended Range Electric Vehicles

Електрически превозни средства с разширен обхват

Extended Range Electric Vehicles

Електромобили от разширен диапазон с подробни снимки

Extended Range Electric Vehicles


Предложете да използвате оригиналните части:

Силно препоръчваме използването на оригиналните части. Оригиналните части са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество и изпълнение и са проектирани според техните спецификации. Моля, не използвайте заместители. Използването на тези заместители ще повлияе на производителността на автомобила и ще скъси неговия експлоатационен живот. Трудностите, произтичащи от използването на алтернативи, няма да бъдат покрити от гаранцията на автомобила.


Ние сме разширен Range Electric превозни средства производителя, ако ви харесва нашите коли, pls се свържете с нас

Добави : Не. 111 Deyuan Road, Xinxiang, Хенан, Китай

Тел : 86-373-5785565

Мобилен : 86-13673995918

Имейл : info@hezonev.com


Hot Tags: разширен диапазон електрически превозни средства, Китай, доставчици, производители, търговия на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like