Уличен правна електрически Мини колички

Улица правна електрически Мини колички кратко въведение нашите улица правни мини електрически коли са оборудвани с наводнения-батерия, li-ion батерия по избор. Диапазон: 120 км максимална скорост: 45km/h Мощност: 3KW батерия: 100а 120A по избор

Информация за продукта

Уличен правна електрически Мини колички кратко въведение

Нашите стандартни улица правни електрифициран Мини колички са с maintanence свободен оловно киселинна батерия, приемат и персонализирате Li-ion батерия.

Електрическа Мини колички се произвежда в съответствие с процеса на а клас автомобили производство, и системата за поръчки на части за оборудвани продукт е оборудван в съответствие със стандартите на автомобили поръчки и може да устои на изпитанието на различни катастрофа експерименти. Под строг контрол на качеството на части коефициент на безопасност на автомобила е гарантирана, така че потребителите могат безопасно, бъдете спокойни и с кола щастливо!

Street Legal Electric Mini Carts

EStreet юридически електрически Мини колички агент:


"Търпимост е добродетел"


Уличен правна електрически Мини колички е ниска скорост електрическа кола разработени и произведени от Hezon според автомобилна стандарти. Тялото е малка, безопасни и екологично чисти. Най-голямата особеност е, че малкото пространство е голяма. Задните места са все още не претъпкан за 3 души. Три лице, пет лице семейство пътува, и е идеален инструмент за семействата да пътуват от близко разстояние.


Заинтересованите в на агента добре дошли покана да обсъдим!
Street Legal Electric Mini Carts


7 различни цветове, също така да приеме персонализиране

Street Legal Electric Mini Carts

Уличен правна електрически Мини колички функции

Street Legal Electric Mini Carts

Уличен правна електрически Мини колички конфигурация таблицаStreet Legal Electric Mini Carts


Използване и поддръжка на таксуване

1. Ac контакта трябва да бъде сравнен с ac мощност куплунга на зарядното устройство.

2. на променливото напрежение трябва да бъде стабилна, и промяната не трябва да надвишава обхвата на 220 • 10 %

3. зареждане операция последователност: Изключете ключа за електрически заключване на превозното средство, включете таксуване машина в щепсела на общите батерията а таксуване машина в ac контакта.

Hot Tags: уличен правна електрически Мини колички, Китай, доставчици, производители, търговци на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like