Малка голф количка

Малка голф количка Кратко въведение Нашият стандартен малък голф количка е оборудван с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание. Най-висока скорост: 45км / ч Обхват: 120км Катерене: 25%

Информация за продукта

Малко голф количка Кратко въведение

Нашата стандартна малка голф количка е с оловно-кисели батерии, а литиево-йонната батерия също е опция.

Small Golf Cart

Лесна структура и лесна поддръжка

Електрическите превозни средства са с по-лесна структура от двигателите с вътрешно горене, с по-малко компоненти за движение и предаване, както и с по-малко дейности по поддръжката и ремонта. Когато се използва индукционен двигател с променлив ток, моторът не се нуждае от поддръжка и по-важното е, че електрическият автомобил е лесен за работа.

Захранването на този висок обхват на движение е кратко

Настоящото електрическо превозно средство не е толкова добро, колкото технологията за двигатели с вътрешно горене, особено захранването (батерията) е с кратък живот и висока цена на използване. Батерията е с ниско енергийно съхранение, а пробегът не е идеален след едно зареждане, а цената на електрическата кола е сравнително скъпа. От гледна точка на развитието, с развитието на науката и технологиите, обаче, ще бъдат инвестирани съответните човешки и материални ресурси и постепенно ще бъде решен проблемът с електрическите превозни средства. За да се избегнат слабости, електрическите превозни средства постепенно ще станат популярни, а цените и разходите за тях неизбежно ще намалеят.

Подкрепа за развитието на мрежовата технология

Работни характеристики на станцията за замяна на батерии за електрическо превозно средство, станция за подмяна като ключова технология и стратегия за управление на разпределената единица за съхранение на енергия за достъп до мрежата; принцип на скрининг, групов метод и системна схема за оползотворяване на батерията; Мултифункционално преобразуващо устройство за станция за подмяна станция за подмяна Интегрирана система за наблюдение със станция за съхранение на енергия; интегриран демонстрационен проект за подмяна на гарата и станцията за съхранение на енергия.

Характеристиките на изискването за зареждане на електрическите превозни средства и въздействието на масовото зареждане на електрическите превозни средства върху електрическата мрежа; системата за системно управление на таксуването за електрически превозни средства; и системата за системно тестване на зареждането на електрическите превозни средства.

Контролна стратегия и ключови технологии за взаимодействие между електрически превозни средства и електропреносни мрежи; интелигентни машини за зареждане и разтоварване на електрически превозни средства, интелигентни терминали за превозни средства и интерактивни координирани системи за управление на електрически превозни средства и електрически мрежи; интерактивни системи за експериментална проверка за електрически превозни средства и електрически мрежи; и технологии за инспекции и изпитвания за зареждане и разтоварване на електрически превозни средства.

Нова технология за зареждане и разтоварване на електрически превозни средства; интелигентна стратегия за управление на зареждането и разтоварването и технология за откриване на електрически превозни средства; ключови технологии за интерактивно използване на зарядни устройства и електропреносни мрежи.

Голяма технология за замяна на батерии за електрически автомобили, измерване и фактуриране, технология за управление на активи; бизнес модел за експлоатация на съоръженията за таксуване; план за изграждане на система за управление на операциите за интелигентно зареждане и замяна на сервизна мрежа, базирана на интернет на нещата.

Малки голф колички Предимства

Small Golf Cart

Малка конфигурация за голф количка

Small Golf CartЧЗВ:

Q1. Има ли гаранция?

A: Нашите електрически автомобили са с 1 година гаранция за мотор, контролер, акумулатор и други важни части. Всякакви щети, причинени от неправилно използване / небрежност, няма да бъдат покрити от гаранцията.

Q2. Мога ли да получа проба / заявка за проба?

О: Разбира се. Пробите са на разположение, за да проверите качеството.

Q3. Какъв е времето за доставка?

О: Обикновено отнема от 15 до 30 дни, за да завършите поръчката. Точното време за доставка ще бъде потвърдено чрез по-нататъшна комуникация.

Hot Tags: малка голф количка, Китай, доставчици, производители, едро, най-добро, евтино, за продажба

Запитване

Може да харесаш също