Улични правни коли за голф

Улични правни коли за голф Кратко въведение Нашите стандартни правни коли за каране на голф са оборудвани с напорни батерии, литиево-йонна батерия по желание. Най-висока скорост: 45км / ч Обхват: 120км Катерене: 25%

Информация за продукта

Улични правни коли за голф Кратко въведение

Нашите стандартни коли за правна употреба на Golf Street са с оловно-кисели батерии.

Персонализиране на елемента: Литиево-йонна батерия, AC и BMS.

Street Legal Golf Carts

Без замърсяване, нисък шум

Отработилите газове, генерирани от електрическите превозни средства без двигател с вътрешно горене, не предизвикват замърсяване на отработените газове, което е много полезно за опазването на околната среда и почистването на въздуха и е почти "нулево замърсяване". Известно е, че CO, HC и NOX, прахови частици, миризми и други замърсители в отработените газове на двигателите с вътрешно горене образуват киселинна дъждовна киселинна мъгла и фотохимичен смог. Електрическите превозни средства не произвеждат шум от двигатели с вътрешно горене, а шумът от електродвигателите също е по-малък от този на двигателите с вътрешно горене. Шумът е също вредно за човешкото слуха, нервите, сърдечно-съдовата, храносмилателната, ендокринната и имунната система.

Енергийно ефективни, разнообразни

Изследванията върху електрическите превозни средства показаха, че енергийната им ефективност надхвърля тази на бензиновите двигатели. Особено в града, колата спира и спира, скоростта на движение не е висока, а електрическата кола е по-подходяща. Когато електрическото превозно средство спира, то не консумира електричество. По време на спирачния процес моторът може автоматично да се превърне в генератор, за да се реализира повторното използване на енергия по време на спирането. Някои проучвания показват, че същият суров петрол е суров и изпратен в електроцентралата за производство на електроенергия. След като бъде зареден в акумулатора и след това задвижван от батерията, ефективността на използване на енергията е по-висока от тази, след като се пречисти на бензин и след това се задвижва от бензиновия двигател, като по този начин спестява енергия. И намаляване на емисиите на въглероден диоксид.

От друга страна, прилагането на електрически превозни средства може ефективно да намали зависимостта от петролните ресурси и може да използва ограничен петрол за по-важни аспекти. Електричеството, заредено на батерията, може да се преобразува от енергийни източници като въглища, природен газ, водноелектрически централи, ядрена енергия, слънчева енергия, вятърна енергия и приливи и отливи. Освен това, ако батерията се зарежда през нощта, тя също така може да избегне пика на консумацията на енергия, което е от полза за мрежата, за да балансира натоварването и да намали цената.


Street Правни голф колички Предимства

Street Legal Golf Carts

Технически параметри на Street Legal Golf Carts

Street Legal Golf Carts


Поддръжката на превозното средство:

Обърнете внимание на почистването първо, особено на солената вода през зимата, трябва да се почистват своевременно, след като се натъкнете на водата (много градове напръскат солена вода след снега през зимата, за да избегнат лед), в противен случай лесно ще причини корозия на ръждата на метални части, Второто е да се обърне внимание на максималната настройка на височината. След период на каране, цялото превозно средство трябва да бъде проверено и регулирано според инструкциите. В този момент е важно да имате лекота и смазване. Проверете дали крепежните елементи са хлабави и трансмисионните части са гъвкави.

Hot Tags: улични юридически колички за голф, Китай, доставчици, производители, едро, най-добро, евтино, за продажба

Запитване

You Might Also Like