Уличен правна превозни средства

Нашата улица юридически превозни средства са с максимална скорост 45km/h(28mph), обхват 120km(75miles) на пълната такса. Ниска скорост превозни средства са законно да се карат по всички пътища, маркирани 35mph или по-малко

Информация за продукта

Уличен правна превозни средства кратко въведение

Нашата улица юридически превозни средства са с максимална скорост 45km/h(28mph), обхват 120km(75miles) на пълната такса. Ниска скорост превозни средства са законно да се карат по всички пътища, маркирани 35mph или по-малко, нашите превозни средства струва много евтини почти една стотинка на мили пътуване, вградени на зарядно позволява на собственика да отговаря превозното средство по всяко време, дори когато пазарувате или обяд. Зарядното устройство е умен модел направи сигурно никога няма да надвзети защото зарядното ще спре автоматично, когато батерията е напълно заредена.

Street Legal Vehicles

Карай мотора

Функцията на задвижващия мотор е да конвертирате на електрическа енергия на източника на енергия в механична енергия, чрез предаване или директно карам колело и устройството на работните. Обаче поради съществуването на заден искри, DC мотори имат ниска мощност, ниска ефективност и голям поддръжка натовареност. С развитието на моторни контрол технология, тя е длъжна да се постепенно четка от безчеткови електродвигатели (BLDCM), преминах нежелание мотори (СРМ) и AC асинхронни. Заменен от електрически двигател, като нежилищни диск тип аксиални магнитно поле DC двигател на серия развълнувана.

Контрол на скоростта

Устройството за управление на моторни скоростта е предвидено за преместване и посока промяна на електрически превозни средства и неговата функция е да контролира на напрежение или ток на двигателя да завърши контрола на шофиране момент на въртене и посоката на въртене на мотора.

В началото електрически превозни средства регулиране на скоростта на моторни DC е постигнато чрез използване на серия резистор или промяна на броя на завъртанията на спиралата на моторни поле. Защото е прагова, регулиране на скоростта, и допълнителните енергопотреблението или структурата на мотора е сложна, тя се използва рядко. Регулиране на скоростта на хеликоптера широко използваните тиристор осъзнава stepless скорост Регулиране на двигателя чрез равномерно промяна на терминала напрежение на двигателя и контролиране на ток на мотора. В непрекъснато развитие на електронната енергия технология той постепенно е била заменена с други мощност транзистори (като GTO, MOSFET, БТР и IGBT). От гледна точка на технологично развитие, с прилагането на новия диск мотори прилагането на електрически превозни средства за контрол на скоростта на DC инверторна технология ще стане неизбежно тенденция.


Уличен правна превозни средства предимства

Street Legal Vehicles

В посока контрол въртене на задвижващия двигател, моторни DC разчита на контактор за промяна на посоката на течението на арматура или магнитно поле, като по този начин реализирането на промяната на посоката на двигателя, което прави веригата сложно и надеждността се понижава. Когато задвижвана от Електромотори асинхронни, промяната на кормилото на мотора само трябва да се промени на фаза последователност на трифазен ток на магнитното поле, така че веригата за управление може да бъде опростена. В допълнение Електромотори и променлива честота скорост контрол технология направи управление на спирачна енергия възстановяване на електрически превозно средство е по-удобно и веригата за управление е по-лесно.


Технически параметри на улицата правни превозни средства

Street Legal Vehicles

Уличен правна превозни средства подробни снимки


Street Legal Vehicles

Street Legal Vehicles
Street Legal Vehicles
Street Legal Vehicles
Street Legal VehiclesStreet Legal Vehicles
Street Legal VehiclesStreet Legal Vehicles
Street Legal Vehicles
Street Legal VehiclesЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Q. може ли произвеждат пробите?
A: да, ние може да произвежда от вашите проби или технически чертежи. Ние можем да изградим плесени и тела.
Р. Какво е вашето проба политика?
A: ние можем да предоставят пробата, ако имаме готови части в наличност, но клиентите трябва да плащат разходите на пробата и куриерски разходи.

Q: как да направите бизнес дългосрочни и добри отношенията?
A:1. Поддържаме добро качество и конкурентна цена, за да гарантира нашите клиенти ползват;
2. ние уважаваме всеки клиент като нашия приятел и ние искрено правят бизнес и се сприятеляват с тях, независимо от къде идват.

Hot Tags: уличен правна превозни средства, Китай, доставчици, производители, на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

Може да харесаш също