Ново електрическо превозно средство в съседство

Ново съседство Електрически автомобил Кратко въведение Нашите нови електрически автомобили в съседство са оборудвани с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание. Обхват: 120км Най-висока скорост: 45км / ч Мощност: 3KW Батерия: 100A 120A опция

Информация за продукта

Ново съседство електрически превозно средство Кратко въведение

Нашият нов електрически автомобил в съседство е оборудван с наводнена батерия, литиево-йонна батерия по желание.

New Neighborhood Electric Vehicle

В Китай тя представлява нова тенденция и представлява тенденцията за развитие на бъдещия транспорт в света. Това е тълкуване на хармонията между хората и превозните средства. Еднопосочното, лекотоварно четириколесно електрическо превозно средство в европейски стил, едноредово двуседалково, леко, леко, чисто, нискоскоростно, предава положителна и уверена, екологична, ориентирана към качеството концепция за живот, така че много модни потребители имат уникален стил на дизайн Четири колела мотоциклети имат специално привързаност. Електрическите превозни средства имат нова продуктова концепция, която е в съответствие с производствените стандарти на европейските четириколесни електрически превозни средства, а не автомобилите от нисък клас, които наводняват пазара на четириколесни моторни превозни средства, а не сегашните имитации на четириколесни мотоциклети. Хезон е позициониран в търсенето на младите модни начини на живот, това е голямата играчка на хипстъра, техният технически дизайн, стил на моделиране, конфигурация на процесите и т.н., представлява авангардната тенденция на пазара.

New Neighborhood Electric Vehicle

Ние сме професионални производители на нови електрически автомобили в квартала, Нашата компания е ангажирана с научноизследователска и развойна дейност, производство и продажба на нови електрически автомобили квартал. Тя има отделение за техническо развитие, отдел за контрол на качеството, производствен отдел, финансов отдел, отдел продажби, отдел проекти и други отдели; производственият отдел разполага с цех за щамповане, заваръчен магазин и работилница за боядисване. Повече от 20 производствени единици, като монтажния магазин, разполагат с висококачествен технически екип за научноизследователска и развойна дейност, перфектна система за управление на качеството на доставките и производството, опитен екип за продажби и перфектно обслужване след продажбата.

Продуктите на фирмата се придържат към концепцията за зелено, енергоспестяване, опазване на околната среда и безопасност и са проектирани и произведени в съответствие с техническите стандарти и процеси на автомобилите. Въз основа на въвеждането на технологии, усвояването и усвояването, компанията се ангажира с иновациите и новите енергийни превозни средства, разработени от пазара, са добре дошли от пазара. Списъкът е облагодетелстван от повечето клиенти, продуктите се продават из цялата страна и се изнасят за Филипините, Дубай и други места.

New Neighborhood Electric Vehicle

Новите характеристики на електрическите автомобили в квартала

New Neighborhood Electric Vehicle

Нови технически параметри за електрическите автомобили в съседство New Neighborhood Electric Vehicle


Характеристики на продукта:

1). Изискана декорация, красива тържествена гледка.

2). Увеличете разстоянието на колелата, удобни и безопасни.

3). LED светлина, яркост и безопасно и красиво.

4). ние имаме цялата цялата производствена линия от желязо лист на цялата кола на автомобила. така че можем да контролираме качеството добре.

Hot Tags: нов квартал електрически превозно средство, Китай, доставчици, производители, търговия на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like