Да електрически автомобили получите повече диапазон, ако задвижва по-бавно?

- Aug 06, 2018-

Да електрически автомобили получите повече диапазон, ако задвижва по-бавно?

Много клиенти се оплакват: защо диапазона от моя електрическа кола получава по-кратък и по-кратки? Има ли нещо нередно с батерията? Да електрически автомобили получите повече диапазон, ако задвижва по-бавно?

green travel.jpg

В действителност в повечето случаи, клиентите имат малко познания за електрически превозни средства и батерии, и има дори някои недоразумения. Много клиенти са пропуснали следните важни фактори, влияещи върху диапазона. Тук са три основни фактора влияят диапазона:


, Тегло има голямо влияние върху на пробег на електрически превозни средства

Малка електрическа кола е лек и компактен дизайн, европейски. Ако натоварването е прекалено тежък, диапазона ще падне много.


Б, скоростта на движение също има голямо влияние върху обхвата на електрически превозни средства.

По-висока скорост е, толкова повече гориво ще консумират. Това е същото за електрически превозни средства. Има и икономически скорости. Диапазон данни, дадени от нашата фабрика също се изпитва икономически скорост. Когато потребителите диск, те обикновено се използват най-високата скорост. Това е невероятно, когато скоростта е два пъти по-бързо, и консумация на газ ще бъде 3 до 5 пъти!

Голяма мощност консумацията означава, че шофиране разстояние на автомобила е кратък.

Шофиране с относително ниска скорост с постоянна скорост има не само дълго шофиране разстояние, но също и ефективна защита на батерията.

Нашите ниска скорост автомобили, при равномерно шофиране при скорост 35 км/ч вие ще получите най-дълъг диапазон.

Обърне специално внимание на факта, че когато батерията е тичане вън, ако се съхранява на шофиране, това е много лесно да причинят необратими щети на батерията на електрическата кола. Ако електричеството е ниска, намери място да се зарежда бързо, не поставяйте последния батерията.


C, по-ниска температура ще доведе до редица електрически превозни средства да се откажа

Времето изведнъж става студено, и това е нормално за обхвата на електрически превозни средства да падне. Това не е непременно неизправност на електрическите превозни средства или батерии.

Разбира се в актуални летни дни, не е нужно да се помисли за това. Когато температурата през зимата е под нулата, това е важна точка засяга диапазон.

大屏投放图片784.jpg