Може ли електрически автомобил с ниска скорост да замени нови енергийни превозни средства на пазара?

- Aug 31, 2018-

Могат ли електрически автомобили с ниска скорост да заменят нови енергийни превозни средства на пазара?

Електромобилите с ниска скорост, известни като "превозни средства със старши мобилност", често се появяват в нишови градове и селски райони поради ниската си цена, простота и практичност. През последните години задръстванията в първокласни градове са сериозни и много известни марки на електрически автомобили с ниска скорост са били признати и подбрани от обществеността.

И така, какво не е наред с "лесните" и "омразните" електрически автомобили с ниска скорост? В сравнение с новите енергийни превозни средства с официално признание и по-високи разходи, електрическите нискоскоростни автомобили струват по-малко и качеството на тялото не може да бъде гарантирано. по-добри литиево-йонни батерии ще бъдат използвани за генериране на електричество, което ще доведе до замърсяване на околната среда по време на употреба и отпадъци.

Въпреки това, въпреки някои проблеми с електрическите автомобили с ниска скорост, те все още са популярни в градовете и селските райони под третата линия поради лекотата им на работа и ниската цена.

В същото време трудностите при паркирането, дължащи се на тесните улици и икономическите изисквания на градските потребители за автомобили и т.н., водят до търсене на електрически автомобили с ниска скорост.

Ще подобрим мерките за надзор

Всички горепосочени явления показват, че все повече и повече нискоскоростни електрически превозни средства се приемат и избират от потребителите. Държавата трябва да предприеме съответните мерки за намаляване на разходите за литиеви батерии и предприятията ще продължат да се подобряват и напредват според изискванията на потребителите, да увеличи обхвата на батерията, да подобри качеството на тялото и да направи все по-стандартизираните електрически автомобили с ниска скорост.