Характеристики на климатиците за електрически автомобили

- Aug 21, 2018-

Когато дойде лятото, много потребители купуват електрически автомобили , качеството на климатика в колата става параметър за покупка. Висококачествените характеристики на климатизаторите на фирмата ни привличат много потребители.

1. Използвайте охлаждащ агент с по-силна охлаждаща способност, за да намалите размера на продукта и да намалите консумацията на енергия.

2. В климатика на автомобила функциите за охлаждане и отопление могат да се реализират самостоятелно от самия климатик.

3. Електрическата климатична система замества традиционния компресор за механична трансмисия с електрически интегриран компресор с регулиране на честотната вариация;

4. Компресорът се задвижва директно от електрическата енергия. При електрическите превозни средства механизмът за задвижване вече не е разположен в отделението на двигателя, а цялата система може да бъде интегрирана и поставена на покрива.

5. Изходът на охлаждащата мощност може автоматично да се регулира в зависимост от смяната на топлинното натоварване в отделението за електрическо превозно средство, за да отговори на изискванията за икономия на енергия и намаляване на потреблението.

Климатиците за електрически автомобили разчитат на вентилатори, за да обменят средната топлина с околната среда, за да направят нужната за околната среда температура.