характеристиките на количките за малки голфъри

- Aug 31, 2018-

Какви са характеристиките на новите енергийни електрически превозни средства ?

С оглед на възхода на различни видове нови енергийни електрически машини в Китай много приятели могат да забележат, че новите енергийни електрически машини ще се превърнат в тенденция за развитие в бъдеще, особено появата на различни нови енергийни електрически превозни средства , което може да създаде много проблеми.

1. Проблем при зареждането. В сравнение с проблема с традиционните електрически батерии, настоящият нов енергиен електрически автомобил не се нуждае от батерии, основно разчита на инерционното движение на вала на колелото за генериране на електричество и съхранява електричеството през съответното предавателно устройство е сравнително рентабилен.

2.2. Проблеми с топлината. Традиционното електрическо превозно средство генерира много топлина, когато се зарежда, което значително ще повреди живота на батерията. До този момент не е намерен такъв проблем в новото електрическо електрическо превозно средство .

3. Проблем с живота на батерията. Проблемът с живота на батерията е проблем, който всеки трябва да обмисли. Животът на батериите на традиционните електрически автомобили обикновено не може да се стартира след включване на захранването. Няма такъв проблем за новите енергийни електрически превозни средства в момента.

Скорост.В момента всички електрически превозни средства са същите като обикновените електрически превозни средства. Обикновените електрически автомобили са 50 км / ч, а времето за придвижване трябва да е достатъчно.

5. Принцип на разтоварване.През настоящия момент новите енергийни електрически превозни средства използват главно магнитна система за самозахранване за зареждане и зареждане. Например, поради инерция и движение на предмети по време на движение, се генерира кинетична енергия, за да се намали магнитната сила на линията за генериране на електричество, а магнитната сила е източникът, който кара превозното средство да изхвърля електричество.

6. Поддръжка.Ние се нуждаем само от поддръжка на гуми. В края на краищата, в процеса на използване на превозното средство, генерирането и изпускането на електроенергия трябва да зависят от гумите. Ако открием остатъци от замърсявания или капки вода, трябва да се погрижим за това възможно най-скоро и да избегнем износване или повреда на гумата.