Китай ще доведе в сектора електрически превозни средства

- Sep 14, 2018-

Електрически превозни средства се очертава в автомобилната индустрия тези години, тъй като това е типичен случай, който използва и предимствата на нова енергия. На UBS в новите глобални авто проучване прогнозира, че "в пет коли, продавани от 2025 ще бъдат електрически и оценки само ще растат по-висок във времето". Възхода на пътя юридически електрически превозни средства могат да приписват на емисиите контрол и газ забрана за освобождаване на налягане среда. Освен това Тесла успех е повлияно други автомобилопроизводители да подобри техните технологии в областта на електрически превозни средства.

Китай се счита като най-големият Авто пазар с огромен потенциал в областта на електрически превозни средства. Китайското правителство акцентира върху нови енергийни развитие и забрана конвенционалните бензинови и дизелови автомобили, а правителството обнародва политика в подкрепа на растежа на пътя юридически електрически превозни средства област. Според статистиката "Китай прави повече от половината от EV покупки през третото тримесечие през 2017 г.".

Какво е повече, световния енергиен Outlook 2017 от Международната енергийна агенция (МАЕ), "Китай е прогноза за улавяне на повече от 40 процента от световния пазар на ЕГ в 2040", което означава, че Китай ще поеме водеща роля в ЕГ пазар в бъдеще. Много експерти са изчислили, че продажбите на глобалния пътни юридически електрически превозни средства пазар ще надхвърлят 60 милиона годишно след 2040. Без съмнение автомобилопроизводители в Китай ще се опита всячески да отговарят на изискването на продажбите на EV.