Уреди за почистване, които се използват често в електрически автомобили

- Aug 21, 2018-

След като електрическият автомобил бъде прекъснат, трябва да се почисти веднъж. По това време ще се използват различни инструменти, които имат различни функции.

1, кал за миене на автомобили. Когато почиствате тялото, ако срещнете мръсотия, която не може да бъде премахната от гъба и почистващ препарат, можете да използвате почистваща кал за миене на автомобили. Първо, мръсотията на повърхността на електрическата кола се овлажнява с кал за миене на автомобил и след това се напръсква с малко количество вода и след това бавно се избърсва върху мръсотията с кърпа, за да се отстранят такива чужди вещества върху мембраната на колата.

2, почистване на кърпата. Според различни места за почистване, тя може да бъде разделена на големи кърпи, малки кърпи, сухи кърпи и т.н.

Големите кърпи се използват основно за ръчно почистване или изтриване на повърхността на чисто електрически превозни средства ;

Малките кърпи се използват основно за изтриване на мръсотия върху части като канали, кантове и интериори;

Сухата кърпа се използва за избърсване на водното петно на тялото за втори път, за да се предотврати водното петно върху чистата електрическа боя за автомобили ;

Освен това, когато избирате кърпа, се препоръчва да изберете кърпа, която е чиста, а не влачена. Ако използвате велур за избърсване, може да се използва и за велур върху тялото.

3, гъба за автомивки. Има мекота, добра еластичност, силна абсорбция на водата и добра способност за оцветяване на мръсотията. Следователно, тя може да бъде разделена на груба гъба и мека гъба. Меките гъби обикновено се използват за почистване на каросерията, за да предпазват боята и да подобрят ефективността на работата. Дебелите гъби често се използват за премахване на силна мръсотия или за почистване на гуми.

4, четка борда. Използва се основно за почистване на замърсявания, свързани с гуми, калници и др. На електрически автомобили . Тъй като почва в горната част е по-дебела, обикновено не е лесно да се измие. Ето защо, при измиването на чисто електрическо превозно средство се използва дълга четка за целевото четкане.

Тези инструменти за почистване на електрически превозни средства, споменати по-горе, са често срещани в нашето ежедневие, както и оръжия за раздуване на вода и сажди.