Ежедневна поддръжка на електрическа полезна камиона

- Sep 11, 2018-

1) проверете дали електролитът на акумулаторната батерия на електрическата уредба е с 10 ~ 15 mm по-висок от батерията. Ако е по-нисък от този стандарт, ние трябва своевременно да добавим дейонизирана вода към него.

2) електрически автомобили за разглеждане на забележителности трябва да се поставят на хладно и сухо място след употреба. Строго е забранено директно да ги излагате на слънце или дъжд, за да предотвратите това естествено обкръжение да повлияе на времето им за използване.

3) редовно проверява дали електрическата уредба е в добро състояние, като например дали предната и задната спирачки са чувствителни, дали налягането в гумите е достатъчно, дали винтът е хлабав, дали автомобилът е силен или не и дали батерията е достатъчна. Ако се открие някаква аномалия, тя трябва да бъде коригирана своевременно, за да се предотврати функционирането на визуалното превозно средство.

4) кола за разглеждане на автомобили Батерия, за да проверите дали кабелът често се счупва, колоната е разхлабена, имате ли някакъв корозионен феномен, например ако трябва да отвиете гайките на колоните, приставката ще бъде премахната, кърпа за почистване, след това покрита с вазелин или масло, устойчиво на ръжда, в противен случай това ще предизвика повреда на веригата на автомобила;

5) проверявайте редовно спирачката за паркиране и спирачната система и ако възникне някакъв проблем, своевременно комуникирайте със сервизното отделение на производителя;

6) редовно смазвайте всички лагерни точки на електрическата уредба и редовно добавяйте смазочно масло и масло, за да предотвратите ръжда на вътрешните компоненти. Периодът на поддържане на всеки лагер е 1 месец / час.

7) за отдавна запазени автомобили за разглеждане на забележителности, трябва редовно да зареждаме батериите им, за да предотвратим загубата на енергия от батерията и да повлияем на цялостния живот на автомобилите за разглеждане на забележителности.