Перспективи за развитие на превозни средства с улично право

- Aug 31, 2018-

Перспективи за развитие на нови енергийни електрически автомобили:

В дългата история на човечеството имаме две промени в транспорта, енергетиката и енергийната система, всяка от които е довела до големи промени в човешкото производство и живот и също така е направила икономическия излишък на водещата държава или регион. през 60-те години на ХХ век, като основен знак бе раждането на технологията на парните двигатели, въглищата и парните двигатели значително увеличиха производителността на човешкото общество, инициираха индустриалната икономика и индустриалната цивилизация на човека и по този начин предизвикаха индустриалната революция в Европа, правейки европейските държави по това време световна икономическа сила. Промишлените юридически автомобили се произвеждат и продават на обществеността.

Втората промяна настъпи през 1870-те години, когато двигателят с вътрешно горене и двигател с вътрешно горене замени въглищата и парата, което доведе до преобразуването на световната икономическа структура от леката промишленост до тежката промишленост. Междувременно тя също допринесе за икономическия бум на Съединените щати и доведе до икономическа система и материален просперитет на базата на петрол.

Днес човек отново дойде на трафика в пресечната точка на реформата на енергийната система, третата промяна ще бъде задвижвана от електричество и батерия (включително горивните клетки), за да замени двигателя с петрол и двигател с вътрешно горене, човечеството в ерата на чистата енергия, ние смело предсказание, третата промяна на енергийния трафик ще доведе до азиатската икономическа излитане в електроенергийната система. При натиска на енергията и опазването на околната среда новите енергийни превозни средства и нискоскоростни електрически превозни средства безспорно ще се превърнат в посока на развитие на бъдещите автомобили.

Това, което е неразделна част от производствената концентрация, е иновацията и модернизирането на продукта. В съответствие с развитието на вътрешни и чуждестранни технологии за малки електрически превозни средства и пазарното търсене, нашата фабрика подобрява производствения стандарт и подобрява следпродажбената услуга. Усъвършенстване на марката и повишаване на качеството на продукта; Насърчаване на разработването на автомобили и компоненти.