Франчайзоподателите за инвестиции в електрически автомобили могат да анализират шофирането на електрически автомобили в дъждовния ден?

- Aug 22, 2018-

Много хора винаги ще поискат от франчайзополучателите на електрически автомобили, че ако електрическата кола е електрическа, тогава тя може да работи нормално в дъждовни дни или там, където има вода. След това ще ви отговорим.

Що се отнася до този проблем, това, което трябва да разгледаме, е водоустойчивостта на новата пакет батерии с чисто електрическо превозно средство . Съгласно нивото на защита на батериите с чисто електрически автомобили , които понастоящем се използват на пазара, нивото на защита IP67 (нивото на безопасност на защитата) достига високо ниво. За да се постигне това ниво на защита на безопасността, новият енергийно чист акумулатор на батериите е зареден и нормален в дъждовния ден. Wading може да гарантира нормална и безопасна работа. Дори ако е напоена в продължение на 30 минути на дълбочина от един метър, тя може да гарантира, че няма опасност за безопасността в комплекта батерии за автомобили .

В същото време, тъй като в новия изцяло чист електрически автомобил няма двигател с вътрешно горене, няма нужда да се притеснявате за проблеми с всмукателната система и изпускателната система, така че мощността на новия изцяло чист електрически автомобил е равна далеч по-високи. Превозните средства с прекомерно гориво, чистите електрически превозни средства с енергия, обикновено могат да пътуват при условие, че дълбочината на водата достигне 40 см, без да се налага да се притеснявате прекалено много за изтичане, късо съединение и т.н. Разбира се, в името на безопасността на всеки човек, не се препоръчва всеки да отиде на умишлен дъжд в случай на силен дъжд или вина, дори ако няма опасност от изтичане, но ако чистата електрическа кола се влива в него, или ако това е случайно Да бъдеш уловен във водата все още не е много добър.

Следователно, при нормални обстоятелства, електрическите превозни средства могат да пътуват в дъждовни дни без да причиняват загуби.