Етап на полиране на електрически автомобили

- Aug 21, 2018-

Когато филмът за боядисване на електрически автомобили губи блясъка си и кола маска не се използва, трябва да обмислим полирането. Тя може да се извърши съгласно следните стъпки.

1 Подготовка преди полиране. Прахът и мръсотията на повърхността на боята на тялото на автомобила се почистват напълно, показвайки оригиналната форма на боята, така че да се улесни полирането според повредите на повърхността на боята; покривайки стъклото на прозореца и чистачката с голяма кърпа.

2 След като дискът за полиране на гъба е напълно навлажнен с вода, той се монтира на полиращата машина, машината за полиране се регулира на подходяща скорост и Ss е на празен ход, за да се отстрани излишната вода.

3 Разклатете шлифовъчния агент, излейте малко върху диска за полиране на гъба и нанесете равномерно полиращия агент върху боядисаната повърхност на електрическото превозно средство .

4 Стартирайте шлифовъчната машина, внимателно поставете полиращия диск за полиране на повърхността на лак, дръжте го допирателна към лаковата повърхност, силата трябва да е подходяща, скоростта трябва да се поддържа постоянна и правата линия да се движи напред и назад по лак повърхността и преминава дългата траектория на полиращия диск. Покрийте една трета една от друга, без да изпускате големи участъци от боята. Полирането в правилния ред отгоре надолу, целият процес на полиране не трябва да се прекъсва, наведнъж. Полиращият диск и повърхността на лака се поддържат при нормална температура по време на полирането.

5 Ъглите на повърхността на боята не са подходящи за полиране с машина за полиране. Той може да бъде полиран ръчно, а сухата кърпа е полирана с полиращ агент. Когато използвате ръчни методи за полиране на ъглите и ъглите, не използвайте прекалено много сила, защото ъглите и ъглите на боята са тънки, твърде голяма сила ще причини повреда на боята. Забележка: Пластмасовите части на корпуса на електрическата кабина никога не трябва да се полират.

6 След полирането на каросерията, избършете полираната област с памучна кърпа.

7 Ако полиращият агент не съдържа антисептични съставки, той трябва да се нанесе с восък след полиране. След полиране на тялото се нанася слой от полиращ изсветляващ агент и след като прозрачният агент прониква в боята, се появяват промените в намалението, така че филмовото покритие постига нов ефект.

8 след приемане на полиране. След като тялото е полирано, ако цветът на повърхността на тялото е еднакъв, излъчваната светлина е много естествена. В сравнение с преди полиране, гланцът очевидно е подобрен. Изглежда новата кола, което означава, че ефектът на полиране е по-добър.

Бъдете внимателни относно полирането на електрически автомобили , което пряко засяга естетиката, така че собственикът няма опит, ако не искате да съжалявате за намирането на професионална помощ.