Електромобилът купува недоразумение

- Aug 22, 2018-

Когато много потребители купуват електрически автомобили , те слепи да преследват и да навлязат в много недоразумения.

Мит 1: Преследване на скоростта на електрическите превозни средства . Настоящият стандарт за електрическите превозни средства , който предвижда електрически превозни средства с четири колела, не трябва да надвишава 50 километра (мощност на мотора). Някои хора преследват висока скорост (50-80 км / ч), когато купуват четириколесна електрическа кола. Шофирането на четириколесно електрическо превозно средство с висока скорост надхвърля стандарта, има голяма опасност за безопасността.

Неразбиране 2: Продължете с голямо пътуване. Когато хората избират електрически автомобили , те трябва да имат големи батерии. Капацитетът на батерията е голям и собственото му тегло е тежко. Това е голяма заплаха за спирачната ефективност на автомобила. Много е трудно да се спира при аварийна ситуация. Освен това, ако батерията трябва да бъде подменена след гаранционния период, цената също е висока. На второ място: хората, които управляват четириколесно електрическо превозно средство, са само функция на транспорта. Обхватът на дейностите също е в близост до дома. Обикновено няма да надвишава 100 километра. Следователно, общият маршрут е повече от достатъчно и няма нужда от голямо пътуване. Четириколесната електрическа кола с голям удар е полезна за служителите в офиса и всъщност е отпадък за хората.

Неразбиране 3: Преследването на евтини цени. Като нов енергиен автомобилен продукт електрическите превозни средства се различават от обикновените продукти, а техните съображения за безопасност и следпродажбено обслужване трябва да се основават на всички съображения. Някои автомобили могат да имат подобен вид, но цената е много по-лоша. Ключът е, че конфигурацията и безопасността на автомобила са много различни. Освен това, по отношение на сервизното обслужване, трябва да разгледаме:

1. Навременността и ефективността на сервизното обслужване на производителите на електромобили с четири колела;

2. В случай на гаранционен период, след като моделът бъде прекратен, можете да получите някои аксесоари. Много от аксесоарите на четириколесното електрическо превозно средство са специални части, т.е. всяка марка на електромобилите с четири колела има различни аксесоари. Ако фабриката затваря след няколко години, можете ли да се насладите на следпродажбената услуга? Поради това се препоръчва да се изберат модели с по-общи части (като гуми) в цялата част на автомобила, за да се улесни саморегулирането в бъдеще.

Неразбиране 4: Преследване на мощни двигатели. Хората мислят, че колкото по-голяма е мощността на двигателя, толкова по-добра е колата и способността за изкачване. Това не е така. Високомощни двигатели имат скорост от 30 километра или дори 50 километра. Такива автомобили разчитат на понижаване на напрежението на мотора, за да се постигне преместване. Когато напрежението падне до 24V, изходната му мощност е много по-малка от 100W и способността му да се изкачи на бариерата е почти нула. Така че често виждате, че някои електрически автомобили , въпреки че са много силни, не могат да се изкачат на склона на подземния гараж. Това е причината. Следователно, не е силата, която е по-стръмна, но изходната мощност при ниска скорост.

Ето защо, за да купите електрическа кола , първо трябва да сте в безопасност. Втората точка е да закупите автомобил с гаранция. Не забравяйте да не въвеждате грешката при покупката.