Електрическите нискоскоростни превозни средства се нуждаят от иновации и развитие, за да се адаптират към всички промени

- Aug 25, 2018-

Тялото е сравнително обикновени автомобили само на половината от размера, максимална скорост не по-висока от 80 км / ч, електрическа гама на около сто километра, някога наречена "старост" в името на четириколесно електрическо превозно средство при ниски скоро, несъзнателно, са постигнали значителен мащаб в Китай. И концепцията за "стара кола" в нискоскоростна електрическа кола бързо развитие на настоящето също постепенно се срива.


От гледна точка на търсенето основната потребителска група от четириколесни нискоскоростни електрически превозни средства е семейства с ниски доходи с годишен доход от 30 000 до 80 000 души. Четириколесните нискоскоростни електрически автомобили са по-скоро изискване за подобряване на потреблението на велосипеди и мотоциклети, а не влошена версия на пътническите автомобили. От гледна точка на управлението Китай има десетки милиони Четириколесни мотоциклети по пътя законно.


Въпреки че политиката оказва огромно влияние върху стопанската дейност на предприятията, най-важното нещо за предприятията да получат твърдо място на пазара е изследването и разработването на продукти. За да се справят с настоящата ситуация на голяма несигурност, това, което могат да направят, е да подготвят внимателно продуктите си, за да се справят с промените чрез иновации, научноизследователска и развойна дейност. Освен това очакваме с нетърпение въвеждане на национални стандарти, в бъдеще, изправени пред съдбата, нека да чакаме и да видим.


Не само е спортният смисъл на модата, работата е безопасна и превъзходна, а качеството на услугата е отлично, така че нашата електрическа кола е обичана от всички възрасти. В същото време, Xinxiang Hezon Xinhui превозно средство Ко ООД не се ограничава до настоящето и гледа към бъдещето, и се ангажира с развитието на нова енергия, постоянно разширяване и подобряване на индустриалната верига на нови енергийни електрически превозни средства.