Инвестицията в електрически автомобили се присъединява, за да говори за четири основни устройства

- Aug 22, 2018-

Основните устройства на електрическите превозни средства имат четири основни части, които играят различни роли.

Първо, кормилното устройство

Устройството за управление е предназначено за завъртане на електрическо превозно средство и се състои от кормилна уредба, волан, кормилен механизъм и волан. Силата на управление, действаща върху волана, отклонява волана под определен ъгъл през кормилния механизъм и кормилния механизъм, за да се осъществи управлението на превозното средство.

Второ, предаването

Функцията е да се предаде въртящият момент на двигателя към задвижващия вал на автомобила. При шофиране с електрическото колело повечето компоненти на трансмисията често са незначителни. Тъй като електрическият мотор може да се стартира с товар, съединителят на конвенционалната кола с двигател с вътрешно горене не се изисква на електрическото превозно средство . Тъй като посоката на въртене на задвижващия мотор може да бъде променена чрез управление на веригата, електрическото превозно средство не изисква заден ход на двигателя с вътрешно горене. Когато двигателят е безстепенно регулиран, електрическото превозно средство може да пренебрегне предаването на конвенционалната кола. Когато се използва електрическо задвижване на колелата, електрическото превозно средство може също да пропусне диференциала на конвенционалната предавателна система на превозното средство с вътрешно горене.

Трето, спирачното устройство

Спирачките на електрически автомобили , както и другите автомобили, са настроени за спиране или спиране на автомобила, обикновено състоящи се от спирачка и контрол. При електрическо превозно средство има обикновено електромагнитно спирачно устройство, което може да реализира операцията по генериране на електроенергия на двигателя чрез използване на управляваща верига за задвижване на двигателя и преобразуване на енергията по време на забавящото спиране в ток за зареждане на батерията, рециклирани.

Четвърто, задвижващото устройство

Задвижващият електродвигател въртящ момент на електрическото превозно средство се превръща в сила срещу земята през колелото и колелото се задвижва за движение. Той е идентичен със състава на другите автомобили и се състои от колела, гуми и окачвания.

Ако искате да научите повече за електрически автомобили или да се присъедините към инвестицията в електрически автомобили , моля свържете се с нас.