Производителят на електрически автомобили решава разрушаването на автомобила

- Aug 22, 2018-

Ако електрическият автомобил има различни неизправности и не го разрешава, той е различен от автомобила със скрап. Да не говорим за пътя към безопасността, нали? Така че за този феномен производителите на електрически автомобили направиха следното резюме за вас.

Първо, електрическото стъкло на автомобила е трудно да се повдигне. Трудността при вдигането на чашата на електрическа кола може да бъде разделена на две причини: стъкленият бегач и повдигача. Ако има явна пропаст между стъклото и гумената лента на вратите, може да се окаже, че стъклото е било незакотвено. По това време панелът на вратата трябва да се демонтира, за да се калибрира отново канала за водач. Ако стъкленият водач е нормален и повдигането е трудно, това може да е причината за самото повдигане. Просто използвайте шейкъра, за да го изпробвате. Можете да нанесете масло върху зъбното колело или да регулирате късата част на двата болта в края.

На второ място, предният капак на електрическия автомобил не може да бъде отворен.В долната част на колата с плоска отвертка електрическа предна капачка автомобил заключване ще естествено скача, а след това коригира позицията на ключалката и дупката за заключване, за да се предотврати предната отново заключете капака, ако заключването на предния капак е прекалено стегнато, използвайте плоската уста. Отвертката регулира заключването, за да удължи ключалката. Ако е твърде свободно, обратното е добре.

Трето, електрическият двигател на чистачките на автомобила не се завърта или ъгълът не е правилен. Натоварването на мотора на електродвигателя лесно генерира топлина, а моторът не превръща метода на проверка със светлината. Методът на ъгъла за проверка, когато моторът се върти и нулира, позицията на малкия люлеещ се рамо трябва да бъде позицията, където чистачката може да бъде спряна на максималния ръб, а дължината на малката люлееща се рама определя амплитудата на люлеенето на чистачките. Монтажната повърхност на монтажната плоча на двигателя трябва да бъде свързана с чистачката. Посоката, в която люлеещите се люлки се намират в хоризонтално положение, в противен случай натоварването на съединителния прът и мотора се увеличава и електродвигателният мотор лесно се поврежда от топлината и съединителният лост лесно пада.

Четвърто, спирачките на електрическите автомобили са слаби или нямат спирачки. Преди всичко трябва да почувствате мекотата на спирачния педал на електрическата кола, за да прецените дали все още има въздух в тръбата и след това проверете дали маслото на електрическата спирачка е достатъчно, дали има изтичане на масло в спирачната помпа и всяка тръбна връзка, ако всички са нормални. , трябва да проверите електрическия спирачен цилиндър на автомобила, ако установите, че има проблем с електрическия спирачен цилиндър на автомобила, трябва да смените електрическия цилиндър на спирачката на автомобила.

Различни грешки, решението, предложено от производителите на електрически автомобили, не е същото.