Изправени пред нарастващата цена на производството на електрически триколки, какъв е гласът на предприятията, дилърите и потребителите?

- Aug 28, 2018-

Тази година електрическите триколки бяха засегнати от опазването на околната среда, забраната за пътуване и повишаването на цените на стоманата, а отрасъла беше в период на спад.

Производителите, дилърите не се забавят от напрежението на атмосферата, увеличават се цените на вятъра, високата песен.

Наскоро цените на стоманата продължиха да се покачват, а триколесните предприятия издадоха известие за увеличение на цените.


От миналата година до тази година той е получил най-високото ниво на защита на околната среда в историята.

Малките и средните предприятия за електрическа триколка, които сякаш се справяха добре, затвориха, след като бяха засегнати от екологичните разпоредби.

Доставчиците нагоре по веригата, които не отговарят на стандартите за опазване на околната среда, са били закрити, поправяни, закривани и т.н. недостигът на суровини води отново до повишаване на цените, което води до по-голямо търсене на производствен капацитет от предлагането, увеличение на цените на суровините, , електрическите триколки са били принудени от ситуацията.

Така че, в лицето на повишаване на цените на електрическите триколки индустрия, предприятия, дилъри, потребители са каква гледна точка?


Гласът на предприятиетоЕдна компания каза: цената на суровините е една цена на ден, а сега има заповеди да се страхуват да ги вземат, особено на големия обем на поръчки, недостиг на суровини, повишаване на налягането, поради разликата в цените на суровините затворени електрически триколки предприятия не са малко.


Суровините са само една част. Понастоящем растежът на труда, суровините, научноизследователската и развойна дейност, насърчаването, интелектуалната собственост, лицензионният каталог и различните терминални разходи се ускоряват.

Понастоящем предприятието все още е изправено пред недостиг на работна ръка, изправен пред натиск е проблемът с дисбаланса на печалбата, поради което се изпреварва и повишаването на цените на каналите, след като повишението на цените оказва въздействие върху обема на продажбите, не повишаване на цените не може да се поддържа, така че всички изразяват безпомощност.


Производител признава: сега се сблъскват с проблема, че производственият капацитет страда компресия е "дори ако високата цена също не могат да получат стоки (суровина)", не произвеждат какво да продават?

И цената е в близко бъдеще, след като пропуснат за предприятието и търговецът ще бъде огромен удар.


Гласът на търговецаСлед три пъти увеличение на цените, магазините са най-склонни да видят, един и същ продукт е само времето на закупуване, но цената е многократно увеличава.

Магазин среща много пречки тази година, първоначално от въздействието на забраната, пазарът е много застой.

В комбинация с покачващите се цени на непрекъснатото вентилация, бизнес кризата е все по-сериозна.


Гласът на потребителя


Сега основната причина да купите електрическа триколка е: да бъдете лицензирани.

Дори ако една малка марка е на няколкостотин долара твърде евтина, която да премине, това е само купчина от желязо, а рискът от изземване е бомба, която се движи.

От фокуса на потребителите, той все още е съсредоточен върху пътната карта, без да е загрижен за повишаването на цените.


С една дума, въпреки че електрическа триколка индустрия ще посрещне покачването на цените, но от топлината на пазара, а не като преди.

Не само продажбите са изправени пред трудности, но и много области изпитват трудности.

И така, какво мислите?