Фактори, влияещи върху продажбите на електрически автомобили за възобновяеми енергийни източници

- Aug 31, 2018-

Фактори, влияещи върху продажбите на електрически автомобили за възобновяеми енергийни източници :

1. Първият е проблемът с издръжливостта на новите енергийни превозни средства. Ново енергийно превозно средство със среден ценови диапазон от 150 км обикновено има диапазон от над 130 километра.

2. Зареждането не е удобно и отнема много време.

С популяризирането на новите енергийни превозни средства броят на таксите за таксуване в големите градове е все още значителен, но има разлика между тях и броя на новите енергийни превозни средства. Зареждането в малките градове е още по-трудно. В сравнение с бензиновите автомобили, зареждането на гориво отнема само няколко минути, докато новите енергийни превозни средства отнемат един или два часа, за да се зареди, което отнема много време и е неудобно.

Батериите са скъпи и не задържат стойността си.

По-добрият живот на батерията отнема до пет години и може да работи най-много на стотици километри. Ако тя е батерия от висок клас, тя е по-скъпа. Комбинираната цена е дори по-висока от горивото.

4. Основно потребителите имат известни съмнения относно новите енергийни превозни средства. За да могат потребителите незабавно да приемат новите енергийни превозни средства, може да се положат повече усилия от автомобилната индустрия. Бъдещият автомобилен пазар трябва да принадлежи към новите енергийни превозни средства, което е факт, потвърден от всички