Характеристики на автомобилите, задвижвани с батерии:

- Sep 19, 2018-

Характеристики на автомобилите, задвижвани с батерии:

Четириколесния автомобил е бил обичан от по-голямата част от възрастните хора, батерията работи Автомобилите помагат на възрастните хора да решат проблема да излязат, могат да използват колата, за да вдигнат своите внуци, пазаруване, кратко пътуване. Тази статия ви запознава към други ползи:

1. Имате функция за заден ход: тъй като потребителят не може да се движи лесно и може да се движи само в малко пространство, автомобилът е проектиран да се обърне.

2. Автоматично спиране: основната причина за това е скоростта на реакция на потребителя и координацията на ръката и краката. Пуснете ключа на спирачката.

3. Голямо захранване: основно отчита степента на изкачване на хълма, за да се предотврати плъзгането на колата веднага след стартирането, за да се гарантира безопасността на водача.

4. Бавна скорост: ако скоростта е прекалено бърза, потребителят е вероятно да падне от превозното средство поради препятствия, като по този начин причинява опасност.

5. Стандартно напрежение: 24V. Разбира се, технологията се актуализира.

Как да купя електрическа кола? Проверете функциите по-горе, за да купите автомобилите с батерии. И конфигурация, цена, следпродажбено обслужване трябва да се вземат предвид. Изберете производител с богат опит в индустрията, като качеството и след продажбата могат да бъдат гарантирани.