Как да промените гумата за четириколесно електрическо превозно средство?

- Sep 08, 2018-

Когато се използва електрическо превозно средство с четири колела, гумата също е много важен компонент.Тъй като тези гуми се търкат директно в земята при бързо движение, лесно е да имате един или друг проблем с гумите по време на използване.Когато има някои проблеми с гумите на на четириколесното електрическо превозно средство, е лесно да има потенциални опасности.Поради това, в процеса на управление на този вид превозно средство, трябва да обърнем внимание на ситуацията на гумите навреме. След като установим, че гумите имат проблеми, трябва да ги заменим навреме. В процеса на подмяна следва да се отбележат следните аспекти:

Първо, винтовата капачка трябва да се развие при смяна на гумата. Повдигнете цялото електрическо превозно средство с четири колела нагоре, използвайте капака с капака на колелото, издърпайте капака и завийте винта.

След това завийте гумата. След като извадите гумата, сменете резервната гума директно. След това завийте винта и поставете винтовата капачка.

Съгласно тези две оперативни стъпки е много лесно да се извърши подмяна на гумата за електрическото превозно средство с четири колела. Разбира се, предпоставката е винаги да е оборудвана с гуми, за да се премахнат опасностите за безопасността във времето.