Как да заредите електрически задвижвани голф колички?

- Sep 19, 2018-

Как да заредите електрически задвижвани голф колички?

(1) константа на таксуване

Препоръчително е да зареждате батерията всеки ден, дори ако капацитетът не се изисква за дълго време. Индикатор за захранване на електрически превозни средства трябва да се таксува в половината и живота на батерията е силно засегната от чести сила разстояние. (2) чести таксуване

Започва процесът на излекуване след изхвърлянето на батерията, както и видимото излекуване настъпва в рамките на 12 часа. Своевременното зареждане може да премахне по-малко тежки вулканизация, в противен случай капацитетът на батерията ще постепенно намалява, скъсяване живота на батерията. Следователно освен зареждане всеки ден, той се отбележи също така че електрическите превозни средства трябва да бъде наложена възможно най-скоро след употреба, да се направи пълен батерията.

(3) редовни дълбоко секрет.

Общ метод е да се освободи батерията редовно. Методът на пълна отговорност е да се цикъл на първия undervoltage защита при нормално натоварване от пътя, flat. Обърнете внимание, че наблягаме особено на първата undervoltage защита. След първата undervoltage защита, напрежението на акумулатора ще нарасне след определен период от време и да се върнете на състоянието на не-под напрежение. По това време ако батерията се използва отново, увреждане на батерията ще бъде страхотно. (4) обърнете внимание на таксуване среда.

Зареждане на най-добрите среда температура е 25 ℃.Now, повечето от зарядното не се адаптират към система за автоматично управление температурата на околната среда, така че повечето от зарядното устройство е проектирана според околната температура 25 ℃, така че в 25 ℃ при условията на зареждането е по-добре. Когато се презарежда, това е най-добре да подредите батерия и зарядно в проветриво и контролирана температура среда.