как да поддържате малките улични правни електрически автомобили?

- Aug 25, 2018-

Четириколесният производител на електрически автомобили ви учи как да поддържате главината на колелото

(1) ежедневно почистване - почвата на колелото през участък от влажен въздух ще причини корозия. Замърсяването на спирачката ще повлияе на спирачната система и ще причини корозионни петна по повърхността на колелата. Тези слоеве от пепел и почва трябва да бъдат редовно почистване.

(2) използвайте правилния почистващ препарат - поддържането на хъба е като поддържането на електрическа кола с четири колела. На текущия пазар има много общи почистващи препарати, но много от тях са по-алкални или кисели и трябва да се използват внимателно. Използвайте неутрална сапунена вода преди да изплакнете. Не позволявайте на коригиращия агент или почистващия препарат да се свърже с колелото, в противен случай това ще доведе до трайно увреждане на повърхността на колелото.

(3) не изплакнете, когато колелата са горещи - не изплакнете със студена вода, когато колелата са много горещи, и изчакайте колелата да се охладят, преди да изплакнете със сапунена вода. Не използвайте груби кърпи, за да предотвратите колелцето повърхностни надрасквания.Ако използвате автоматичен почистващ препарат, внимавайте да не използвате почистващ препарат за пара или усилвател, за да го почистите или може да причини трайно обезцветяване или корозия.

(4) почистете алуминиевата главина - измийте алуминиевата главина на колелото с неутрална сапунена вода и я изсушете с мека кърпа. След правилното почистване повърхността трябва да бъде покрита с устойчиви на корозия продукти, за да се поддържа яркостта на повърхността.