Как да се запази батерията на електрически автомобил

- Aug 21, 2018-

Днес електрическите превозни средства се използват все повече и повече и как се поддържат батериите на електрическите превозни средства . Тук е електрическият автомобил Хезон:


Винаги проверявайте връзката между полюса и терминала за надеждност през делничните дни. За да предотвратите окисляването на терминала, нанесете защитен агент като вазелин. Въздушните отвори на капака на батерията трябва да са свободни, защото батерията ще генерира голямо количество зареждане. Балона, ако вентилационният отвор е блокиран от газ, не може да излезе, така че когато налягането се увеличи до известна степен, корпусът на батерията ще се спука, което е доста опасно; не може директно да използва метода за изпитване по късо съединение Проверете захранването на батерията, което ще е лошо за батерията; когато проверявате дали вътрешният електролит на батерията е твърде нисък, трябва да добавите дестилирана вода или специална оловно-киселинна акумулаторна батерия, вместо това не добавяйте чиста вода за пиене; електрическа кола за разглеждане на забележителности Когато използвате, трябва леко да стъпите върху педала на газта, в противен случай мигновеното високо напрежение ще доведе до повреда на акумулатора.


Поддръжка на батериите за електрически автомобили : Батерията трябва да бъде наситена по всяко време, за да се запази живота на батерията.