Как да си направим пътя правни голф колички по-трайни

- Sep 06, 2018-

Поддържането на пътя юридически голф колички:

Обърнете внимание на почистване на първо място, особено на сол вода през зимата трябва да се почистват във времето след натъкват на вода (много градове спрей солена вода след сняг през зимата да се избегне лед), в противен случай тя ще лесно предизвикват ръждиви корозия на металните части, боя филм стареене and падане. Вторият е да се обърне внимание на максималната височина корекцията.

След период на надпреварата цялото превозно средство трябва да бъде проверена и коригирани в съответствие с инструкциите. Стягане и смазване са от съществено значение в този момент. Проверете дали ключалки са в насипно състояние и на предаването части са гъвкави. Гумата инфлацията трябва да бъде подходящо, в противен случай тя ще повлияе на комфорт и обслужване живот на Колоездене. Спирачката е основна гаранция за безопасност и трябва да бъдат инспектирани по всяко време, като има проблеми трябва да бъдат коригирани или поправи, веднага.

Преди езда пътя юридически голф колички, проверете дали гумата налягане, кормило волана гъвкавост, предни и задни колела въртене гъвкавост, верига, батерията, двигателната дейност и осветление, рог и скрепителни елементи отговарят на изискванията.