Как да използваме електрическите коли по-безопасно

- Aug 22, 2018-

Все повече и повече електрически автомобили са влезли в хиляди домакинства, които са безопасни и надеждни. Какви проблеми трябва да обърнем внимание при ежедневната употреба, за да гарантираме многостранните си нива на сигурност?

1. Децата трябва да изключат ключа за електрически автомобили, когато играят в колата, за да избегнат риска. Проверете дали вратата е затворена; таксуването трябва да е на безопасно място, което децата не могат да докоснат.

На второ място, преди да излезете от колата всеки ден, проверете дали мощността може да бъде богата. Преди електрическият автомобил да шофира, дали функцията може да бъде отлична, дали винтът може да се разхлаби, ако има нещо нередно, трябва да се почисти в реално време. Ако няма проблем при завършване на проверката, автомобилът може да бъде освободен. ,

Трето, след всяка спирка трябва да затворите ключа за захранването, да извадите ключа, да поставите пластината на превключвателя в неутрално положение и да издърпате ръчната спирачка.

Четвърто, зареждането на местното шиене или смяната на защитния проводник за зареждане трябва първо да изключите захранващия щепсел от 220 V, забранен за зареждане.

5. Ако батерията или електрическият уред на електрическото превозно средство се сменят или поправят, е необходимо да затворите главния прекъсвач на захранването и след това да го задействате.

Следвайте операционните процедури, за да използвате електрическия автомобил по-безопасно и обръщайте повече внимание на детайлите.