Батерията с голям капацитет гарантира дълъг обхват на движение

- Jun 06, 2018-

Електрическите камиони обикновено са приспособени към действителните нужди на клиентите по отношение на размера на контейнера и капацитета на натоварване. За да отговори на реалните нужди на клиентите, повечето електрически камиони използват утвърдени чужди двигатели и контролни технологии, което ги прави по-мощни и по-мощни. Характеристиките, батерията с голям капацитет за осигуряване на дългосрочен диапазон на шофиране, превъзходният дизайн на шасито правят неговата безопасност по-стабилна.

Характеристики на системата и предимствата на електрическите камиони: Електрическите камиони са оборудвани с професионални рамки за камиони. Рамките са устойчиви на ръжда, антикорозионни и по-здрави. Това може да направи електрическите камиони по-дълъг експлоатационен живот.

Двигателният мост на електрическия камион съдържа уникално проектирана интегрирана задна ос, която ефективно намалява вибрациите на шасито и шума от двигателя, което прави шофирането по-приятно и намалява замърсяването.

Мощност се осигурява на задвижващия мотор на електрическото превозно средство, което преобразува мощността на захранването в механична енергия. Най-широко използваният източник на захранване е оловно-киселата батерия, но с развитието на технологията за електрически превозни средства оловно-киселинните батерии постепенно се заменят с други батерии поради ниската им енергия, бавната скорост на зареждане и краткия живот. Основните източници на енергия, които се разработват, са натриево-серни батерии, никел-кадмиеви батерии, литиеви батерии и горивни клетки. Прилагането на тези нови захранващи устройства доведе до широки перспективи за развитието на електрически автомобили.