Оловно-киселинните батерии имат силна жизненост и могат да имат нова активност

- Oct 22, 2018-

Оловно-киселинните батерии са имали 150 години спад, а в десетилетия след включването на новите батерии като никел-кадмиеви батерии, никел-водородни батерии и литиево-йонни батерии те все още могат да заемат по-голямата част от пазарния дял ; Близо 20 милиона превозни средства, повечето от които са оборудвани с оловно-кисели батерии; не е случайно, че всички видове дизелови локомотиви по цял свят използват оловно-кисели батерии.

В допълнение към традиционните си предимства като зряла технология, ниска цена и ниска сигурност тя е тясно свързана с развитието на много нови технологии в конкуренцията през последните години, като триизмерни и двойни триизмерни структурни електроди и напълно запечатани и тръбни, нови структури като хоризонтални; използвайки нови електроди от оловна сплав, специфичната енергия може постепенно да се увеличи, а животът на цикъла може да бъде до 4500 пъти (70% DOD).

Оловната киселина "супер батерия" е и една от най-новите технологии. Затова оловно-киселинните батерии не са остарели, а оловните батерии имат нови технологии. Каква е оловната киселина "супер батерия"? Така наречената оловно-киселинна "супер батерия", UltraBattery, е усвояването на супер кондензатори и оловно-кисели батерии успоредно (може да се нарече "външен"), превърна се в "оловно-кисели батерии с комбинация от въглеродни суперкомпютри" това е Предимствата на високото специфично захранване и дълъг живот на електрическите кондензатори с двоен слой са интегрирани в оловно-кисели батерии, които могат да опростят веригата, да увеличат специфичната енергия и да намалят общите разходи, като запазят предимствата на "външното" и живота на батерията. Това ще генерира огромни икономически и социални ползи в електрически велосипеди, които вече се развиват в Китай, и електрическите превозни средства, които се стартират.