Погледнете техническите параметри на електрическите превозни средства, използвани от възрастните хора

- Aug 23, 2018-

тази точка е много важна! В момента има много стари скутери на пазара, които продават куче месо. На всички населени места е забранено пътуването. В случай, че възрастните купуват такова превозно средство, това ще предизвика много проблеми.

Ето защо е много важно да закупите законно съвместим стар скутер, който отговаря на съответните национални стандарти. За подробности, моля, вижте следното подробно описание:

(1) Ако скоростта е безопасна скорост (съгласно съответните стандарти, скоростта трябва да се контролира в рамките на 10 km / h) (Забележка: Тази скорост се отнася до максималната скорост, която автомобилът може да достигне без устройството за ограничаване на скоростта. търговците са инсталирали устройство за ограничаване на скоростта след колата, като ви казват, че скоростта е 10 километра, всъщност е заблуждаващ клиентите, това трябва да бъде бдително).

(2) Твърди индикатори като дължина, височина, ширина и тегло на цялото превозно средство не могат да надвишават съответните национални стандарти.

(3) Дизайнът на центъра на тежестта на цялото превозно средство трябва да бъде нисък и конструкцията на коловоза трябва да е широка. Те са свързани с безопасността на автомобила и безопасността не може да бъде намалена.

(4) Задвижването на задните колела на цялото превозно средство, предната и задната спирачки и спирачната дистанция на цялото превозно средство трябва да се контролират в рамките на 0,5 метра. Прекалено дългата спирачна дистанция без съмнение е зародила огромна опасност за безопасността.

(5) Възможността за катерене на цялото превозно средство трябва да бъде силна, способността за катерене трябва да бъде силна и устройството за заден ход трябва да бъде подадено

(6) Операцията трябва да бъде проста, възрастните хора да бъдат лесни за започване и те не трябва да бързат, когато се натъкнат на извънредна ситуация.