нискоскоростни превозни средства

- Aug 25, 2018-

Нискоскоростната електрическа кола е клон на нискоскоростен автомобил, трябва да сочи към чисто електрическо задвижване с ниска скорост на автомобила.

Различните държави и региони имат различни определения за нискоскоростни превозни средства, така че определението за нискоскоростни електрически превозни средства също е различно.

Американска дефиниция на пет вида електрически превозни средства с висока скорост

Първият тип е караванска голф количка или голф количка, която се използва на голф игрище, е превозно средство, което може да отнеме един или повече членове на екипажа и да носи разнообразно оборудване за голф, което обикновено се използва на голф игрище.

Втората част, частни коли за голф, се продават на частни собственици.

Езда на един или повече играчи, както и оборудване с топки за голф, прилепи и др.

Но вместо това колата беше продадена на частно лице и трябваше да бъде изгонен от дома до голф игрището, така че колата му позволи да ходи по обществени пътища.

Голф игрището с кръгъл тур, по-късно разработено, за да не отиде до голф игрището, може да кара и колата да стигне до определена зона, това е вторият тип.

Tiankun нискоскоростни електрически превозни средства

Tiankun нискоскоростен електрически автомобил (10 листа)

Третата категория е подобрената голф количка или голф количката, която увеличава темпа на растеж.

На традиционна количка за голф, ограничението на скоростта е 15 мили в час, или 30 километра в час.

Индивидуалните коли могат да се покачат малко, но най-високата правило е не повече от 20 мили в час, което означава, че максималната скорост е не повече от 40 километра в час, но когато го правят, трябва да добавят известно оборудване за безопасност.

Четвъртият тип, квартал голф количката, името на страната ни не е напълно обединена, е четириколесно електрическо превозно средство, максималната скорост не надвишава 25 мили в час, 40 километра в час, този вид превозно средство развива различните форми, има голф като, има извън пътното превозно средство като, също има пасажери и стоки с двойна употреба, различни превозни средства.

Петата категория, нискоскоростни автомобили с максимална скорост от 30 до 40 километра и не повече от 25 мили, включва гореспоменатите голф колички, както и квартал електрически автомобил.

1.jpg