Nissan пуска нови нискоскоростни моторни превозни средства, които се предлагат в продажба през септември, развълнувани ли сте от електрическите коли?

- Aug 27, 2018-

Тип електрическа кола в колата сега пазар непрекъснато, делът на електрически автомобил в колата на пазара сега все по-високи, и има толкова много автомобилни компании също в бавно разработване на електрически превозни средства, електрически превозни средства ще бъдат все по-добра , след като технологията им бавно се развива, потребителите все повече се стремят да използват

Тип електрическа кола в колата сега пазар непрекъснато, делът на електрически автомобил в колата на пазара сега все по-високи, и има толкова много автомобилни компании също в бавно разработване на електрически превозни средства, електрически превозни средства ще бъдат все по-добра , след като технологията им бавно се разраства, потребителите все повече се стремят да използват нискоскоростни моторни превозни средства, така че бъдещето на новия пазар на енергийни автомобили бавно ще се увеличи. Впоследствие японската автомобилна компания пусна нов модел на чисто електричество.

Nissan пуска нов електрически автомобил, който се продава през септември, развълнуван ли сте за нискоскоростни моторни превозни средства?

Още през 2010 г. японската автомобилна компания пуска листово електрическо кола, а автомобилът пред продажбите на автомобилния пазар са подредени в, в последната компания за автомобили също стартира ново поколение листа, което е гамата на колата може достига до четиристотин километра и има много усъвършенствани шофьорски умения, а през 18-те години на автомобилното изложение Япония стартира концепция за нулеви емисии, колата е нова платформа за електрически автомобили, най-важното е, че гамата от автомобила може да достигне шестстотин км и технологията за автоматично управление. Може да се каже, че японските автомобилни компании развиват все по-модерни технологии за електрически превозни средства. Тези две нови електрически автомобили са само началото на японските автомобили. Смята се, че японските автомобилни компании ще пускат в бъдеще по-ниски скоростни моторни превозни средства.

Миналата година стартира ново поколение листови автомобили има осем модела, а данните да докажат, след като автомобилната компания ще бъде непрекъснато разработване на нови енергийни превозни средства, японските автомобилни компании не само в разработването на чисто електрически превозни средства и хибридни системи в проучването, те са изследване и развитие на хибрид паралелна хибридна система не е често срещано.

През тази година продажбите на чисти електрически автомобили на пазара на автомобили са нарастващи тенденции, а Китай има много политика, която прави чисто електрическо преустройство на превозните средства, но също така подобрява качеството на чистите електрически превозни средства, в съответствие с нарастването на нови енергийни превозни средства продажбите тази година, след като чисто електрическите автомобили на пазара на автомобили са голямо пространство за развитие.

В момента, в който много местни марки също се опитват да разработят електрически автомобили и имат добри продажби на пазара за автомобили, някои съвместни марки също следват тенденцията на различните видове чисто електрически автомобили, но само колата на nissan пазарът в Китай пусна само чист електрически автомобил, но продажбите на автомобили не са особено добри, през тази година на dongfeng автомобилната компания стартира нова всички нискоскоростни моторни превозни средства означава, че компанията по посока на нови енергийни превозни средства постепенно усъвършенства.

Всъщност в самото начало моторната компания Nissan пусна горивна версия на автомобила henyi, който има добър обем на продажбите след пускането в продажба, така че малкото усещане, че тази чисто електрическа кола на автомобила на автомобилния пазар също ще бъде много популярна. В края на краищата, външния вид и интериорния дизайн на тези две автомобили са съвсем същите, а автомобилът xuanyi има висока репутация. Най-важното е, че този автомобил консумира по-малко гориво от горивната версия на автомобила, така че редакторът смята, че този автомобил със сигурност ще продава повече от горивната версия, когато става въпрос за пазара.

По мое мнение обемът на продажбите на нови енергийни превозни средства на текущия пазар на автомобили е в състояние на растеж. Решението на Япония да въведе чисти електрически автомобили на китайския пазар на автомобили е много мъдро и dongfeng мотор ще произвежда все по-изчерпателни модели в бъдеще.