Гордост и предразсъдъци зад оригиналния грях на в дълбочина 4 седалка батерия Powered Car

- Aug 28, 2018-

От дълго време всички страни спорят за проблема с нискоскоростната 4-секционна батерия, задвижвана от батерии , които са надарени със задна технология, замърсяване на околната среда, проблеми с безопасността, хаос на управлението и проблеми с качеството.

Всички видове политика за субсидиране на електрическите автомобили, всички нискоскоростни 4 седан батерии Powered Car нямат дял.

По ирония на съдбата, високоскоростната 4-местна батерия, задвижвана от кола, субсидирана от държавата с голяма сума пари, даде голям брой политики и плати огромни разходи на правителството. Обемът на продажбите все още е много малък.

От друга страна, така наречената нискоскоростна 4-секционна батерия, задвижвана от батерии, в селски градове и села в третия и четвъртия по големина град дивак растеж.

При липса на субсидии, политики и ограничения навсякъде, продажбите далеч надхвърлят тези на високоскоростния 4 седан батерийно задвижван автомобил , а износът за Европа генерира валута, за да печели чуждестранни пари.

Къде е истината?

Гордостта и предразсъдъците накараха много хора да разберат погрешно нискоскоростната 4-секционна батерия .

Има ли нискоскоростни електрически автомобили изоставащи?

От дълго време е погрешно схващане, че да се движи електрически автомобил с ниска скорост по-близо до колата и да се използват параметрите на автомобила, за да го управлявате.

Вярно е, че електрическите коли с ниска скорост са много прости в сравнение с автомобилите, но това не означава, че са зад гърба си.

Тъй като пазарът на нискоскоростна 4 седалка батерия задвижвани кола не е основен пазар на автомобили, но на селския пазар на градовете.

Функцията за пътуване на къси разстояния вече е завършена с велосипед, мотоциклет и триколка. Нискоскоростното електрическо превозно средство с ниска цена и цена дава на обикновените хора, които не са достатъчно богати, по-удобно пътуване, защото дори и икономиката с ниска цена не е незначителна.

Дали това е форма на изоставане?

Освен това през 1998 г. националната администрация по безопасност на движението на американското министерство на транспорта издаде стандарти за безопасност за нискоскоростни превозни средства и Европейският съюз има стандартите на L6E и L7E.

Ето защо така наречената технология назад не си заслужава да бъде опровергана, а най-подходящата технология, няма най-добрата технология.

Ниска скорост 4 седалка Батерия задвижвана кола причини замърсяването на околната среда

Поради цената на литиево-йонните батерии, нискоскоростната батерия с 4 седалки, базирана на батерии, използва най-вече оловно-кисели батерии, което също е важно извинение за опозицията да атакува бавно задвижвана 4-секционна батерия .

Замърсяването с оловно-киселинна акумулаторна батерия наистина не трябва да се подценява.

Но проблемът не е самата оловно-киселинна батерия, а управлението.

Тъй като оловно-киселинните батерии не съдържат замърсяване при употреба, особено при колоидни батерии без поддръжка.

Замърсяването се проявява в две връзки, едната е малка малка цехова продукция, другата е незаконно рециклиране, с ниско ниво на изгаряне.

И двата са проблемите на управлението, а не първоначалният грях на оловно-киселинните батерии.

На малката чисто електрическа автомобилна иновация BBS, организирана от първата електрическа мрежа, джоу джианжонг, председател на по-голямата местна група оловно-кисели батерии tianneng, заяви, че степента на оползотворяване на използваната оловно-киселинна батерия, рециклирана от външни институции, достига 98%.

За регламентирания бизнес, замърсяването с оловно-рециклираща батерия е малко и е рентабилно.

Когато говори, лиу банг, заместник-директор на института за икономическо изследване на университета в нанкай, каза, че е отишъл на основното ниво, когато прави изследвания. Tianneng построи мястото за рециклиране на оловно-кисели батерии на ниво село.

На страната на нискоскоростните електрически превозни средства правителството има ясна политика да изисква от производителите на електрически автомобили да рециклират батериите и да гарантират, че отпадъчните батерии не постъпват в работилници и не замърсяват околната среда. Правителствената субсидия е свързана с рециклирането на батериите, което принуждава производителите на електрически автомобили да поемат отговорност за рециклирането.

Ако фабриката за акумулатори, рециклиращата фабрика за електрически автомобили на място, олово рециклира киселинната батерия, но е относително малко замърсяване на батериите

Съдържанието на тежки метали в литиевата батерия е ниско, но проблемът с рециклирането на литиева батерия все още не е решен. Веднъж изхвърлени след живота, щетата е още по-голяма от тази на оловна киселинна батерия.

Всъщност най-големият източник на замърсяване на оловно-киселинните батерии са традиционните автомобили с гориво. Рециклирането на оловно-кисели акумулатори в горивни превозни средства не е увеличено или взето на сериозно. Отпадъчните батерии се продават на малки цехове за изгаряне и рециклиране, което води до сериозно замърсяване на околната среда, което е голям проблем.

Режимът на рециклиране на нискоскоростната електрическа кола е точно това, което трябва да се научи на автомобила.

Нискоскоростният електрически автомобил е опасен ли е?

Този проблем трябва да бъде разделен на две части, видеонаблюдение 315 изложени семинар монтаж на нискоскоростен 4 седалка Батерия Powered автомобил без стандарти, разбира се, не е безопасно.

И безопасността на нискоскоростната електрическа кола, която произвежда официално предприятие, не е проблем.

В Европа и Съединените щати нискоскоростната акумулаторна батерия с 4 седалки има собствени стандарти за безопасност, отразяващи се в спирачките, светлините, кормилните светлини, огледалата за обратно виждане, предпазните колани и други неща, без да са необходими автомобилни катастрофи.

Тъй като нискоскоростното електрическо превозно средство се движи по пътя на ограничението на скоростта, водачът може да реагира навреме, а аварията също е по-драскотина, смята евроамериканският производител за нискоскоростни електрически автомобили, че тези мерки за безопасност са достатъчни.

В Китай някои редовни нискоскоростни 4 седалки батерии са проектирани в съответствие със стандартите за безопасност на автомобила. Разходите за научноизследователска и развойна дейност на автомобила са също сто милиона юана, които все още се изразходват за развитието на зрялото тяло на автомобила.

Можете да сравните принца на танг Джун и принц на Хайма, нискоскоростната електрическа кола на Тан Джун, също е тяло на клетката, има също така и стомана с висока якост, която да направи усилване на ЗН и също така е изпратено да направи теста за сблъсък с три звезди ниво.

Докато се използват, електрическите автомобили с ниска скорост, работещи на 40 KPH до 50 KPH, имат много по-малка вероятност да се сблъскат с инциденти, отколкото със сходни горивни автомобили, работещи на 100 KPH и 120 KPH.

Скоростта и кинетичната енергия са квадратни, разликата в скоростта е три пъти, кинетичната енергийна разлика е девет пъти, същата структурна сила, водачът иска безопасност девет пъти.

Дали е нискоскоростен електрически автомобил с лошо качество?

Следобедният график на BBS за малка чисто електрическа кола е да посетите завода tangjun. Започваме от цех за щамповане и разглеждаме заваряването, боядисването и окончателното сглобяване един по един. Тя не се различава от колите.

За да кажем разликата, агрегата за нискоскоростен електрически автомобил е много по-прост от колата, на няколко стъпки надолу, инсталиран автомобил, може да отвори фабрична сграда, това е присъщото предимство на конструкцията.

В процеса на тестуване и пътуване, с изключение на скоростта (50 км / ч), шофирането и езда опит са в общи линии същите като A0.

Само звукът на двигателя се превръща в звук на двигателя.

Виждайки се отвън, същото окачване на предния маншер на задния лъч на въртящия момент, същите спирачки на предните и задните барабани, едва виждате разликата с A0.

От интериора, арматурното табло се различава от зъбчатата рейка (само напред, назад, спиране три) и същата като камион с гориво.

Малката версия на редактора е, че проблемът с качеството е подобен на проблема за безопасността, който е индивидуалният проблем на нестандартните производители, а не на целия проблем с електрическите автомобили с ниска скорост.

Проблемът с качеството на батерията с малка скорост 4 седалки също трябва да елиминира нестандартните производители, за да подкрепи стандартните производители, а не да стигне до смъртта на багажната кола с ниска скорост от 4 седалки .

Отражение: откъде идва хаосът?

На 315-ия международен ден за защита на правата на потребителите беше изложен хаосът на нискоскоростната 4-секционна акумулаторна батерия : не бяха гарантирани случайно сглобяване, безопасност и качество.

В интерес на истината, не е имало пълен технически стандарт или спецификация за нискоскоростна 4 седалка батерия Powered автомобил в Китай.

Тя ясно отговаря на нуждите на китайския пазар, но няма стандарт за технически спецификации, производствени стандарти и одобрение на пътя и няма стандарт за производствените предприятия да следват.

В Съединените щати и Европа, където автомобилната индустрия е по-развита, има ясни правила за малките коли от нискоскоростния електрически обхват.

В Съединените щати например, за нискоскоростни превозни средства се изисква да бъдат оборудвани с фарове, предни и задни лампи за завой, задни светлини, спирачни светлини, светлинни табели, огледала за обратно виждане, спирачки за спиране, предни стъкла, идентификационни кодове и колани които им позволяват да пътуват по пътища с ограничения на скоростта от 56 километра.

В същото време, когато бяха издадени стандарти за безопасност, Съединените щати обясниха защо те са предназначени да позволят на превозните средства с ниска скорост да пътуват по някои обществени пътища с минимално оборудване за безопасност.

Освен това Съединените щати също така формулират метода за управление на регистрационния номер, сертификацията за квалификация на водача, стандартите за производство на превозни средства, подробните правила за техническите показатели, методите за изпитване, застрахователните полици и т.н., за да стандартизират този нискоскоростен електрически автомобил с ниска цена, ниска цена на използване и без замърсяване на въздуха.

Следователно, една от причините за настоящата ситуация на нискоскоростната 4 седалка батерия задвижвани кола е управление на правителството.

Няма правила, няма компас.

От друг аспект, електрическият автомобил с ниска скорост има определена взаимозаменяемост с входното превозно средство, което включва и заплитането на интереси.

В индустриалната верига на нискоскоростна 4 седалка батерия Powered автомобил, производителите на батерии, производителите на моторни превозни средства, отдели за електроенергия, нискоскоростни производители на електрически автомобили са бенефициенти.

И в автомобилната индустрия, освен предприятията от веригата за производство на автомобили, петролният и нефтохимическият сектор също е най-големият бенефициент.

Стартовият автомобил струва около 700-800 юана на месец, за да работи с газ, докато електрическият автомобил с ниска скорост струва само 100-200 юана (разходите за замяна на батерията се таксуват отделно).

Интегрирането на интересите между предприятията за петрол и електроенергията е още една причина, поради която е трудно да се развие нискоскоростна 4-секционна акумулаторна батерия и дори цялата индустрия на електромобилите.

Нискоскоростната 4 седалка батерия Powered Car всъщност е стратегическо нещо за Китай. Първо, те могат да намалят потреблението на петрол и да защитят националната енергийна сигурност.

Второ, можем да спестим енергия и да използваме властта, която се губи в долината.

Трето, тя може да разреши заетостта и да задвижи индустриалната верига, за да развие икономиката;

Четвърто, подобрете качеството на живот на хората с ниски доходи, за да могат те да се наслаждават на по-добър опит в пътуването с по-малко пари.

Но в момента има много проблеми в нискоскоростния 4-седан батерия Powered Car и проблемът с управлението е най-виден.

Това, което трябва да направим, е да укрепим управлението, да формулираме стандарти и норми, да подкрепим стандартизираните предприятия и да премахнем закриването на нестандартни семинари.

Рециклиране на оловна батерия 100%, за да се избегнат проблеми със замърсяването.

Докато управлението продължава, електрическият автомобил с ниска скорост като национална кола в Китай има много работа.

От гледна точка на автомобилната индустрия, в ценовия диапазон на нискоскоростната батерия с 4 седалки, международните гиганти трудно могат да се конкурират с китайските предприятия по отношение на разходите, а пазарният дял ще бъде разделен предимно на собствени марки, което помага собствените марки да станат по-големи и по-силни.

С развитието на технологията на батериите и популяризирането на инфраструктурата за зареждане, може да се разработи стъпка по стъпка малката скоростна батерия с 4 седалки. Междувременно те могат също така да насърчават изграждането на инфраструктура за таксуване и да се възползват от инициативата за преобразуване от горивни превозни средства до 4-седанна батерия Powered Car