Надеждна правна електрическа мини мини количка доставчик

- Aug 25, 2018-

Наред с развитието на обществото, урбанизацията се засилва, задръстванията по пътищата се увеличават непрекъснато, цените на петрола непрекъснато нарастват, повишаването на замърсяването на околната среда и други проблеми привличат вниманието на обществеността. Новото електрическо превозно средство с четири колела е преследвано от много потребители поради зелените, нисковъглеродни, развлекателни и ниски разходи. Така че, сред много марки, как трябва да избират продуктите?

Основана през 2014 г., Xinxiang Hezon Xinhui превозно средство Ко ООД се ангажира с основната технология на електрически превозни средства и отговаря за промоцията и продажбите на нискоскоростни електрически превозни средства. Компанията отговаря на националните ниско енергийни и опазване на околната среда концепция за пътуване, и разработва нови продукти непрекъснато от търсенето на социалния пазар, така че продуктите да могат ефективно да обслужват обществените групи и живота на хората.

Нашите основни продукти са серия К серия четири колела електрически превозни средства и S серия три колела електрически превозни средства. Междувременно разработихме нова серия от чисто електрически машини за почистване на път, които официално бяха пуснати в масово производство.

Фирмата разполага с модерни стандартизирани заваръчни, електрофоретични покрития и монтажни линии и свързаните с тях офис, производствени, инспекционни и други поддържащи съоръжения и монтажни линии. Цялото превозно средство има пълен набор от CNC матрици; Стандартен дизайн на автомобила и шасито; Автомобилна нискотемпературна метална печка за печене , равномерна дебелина, устойчива неръждаема яркост високо; Покривът на колата ИЗПОЛЗВА високотехнологични продукти - космическа дъска, топлоизолация и слънцезащита с дълъг експлоатационен живот, луксозна украса, електрически повдигащи се стъкла, регулируеми, полиуретанови предпазни седалки за околната среда, по-удобни да се вози, удобен и гъвкав комбиниран превключвател.