Пътни правни електрически превозни средства срещу нова енергия превозно средство

- Sep 19, 2018-

Пътни правни електрически превозни средства срещу нова енергия превозно средство

Пътни правни електрически превозни средства се съсредоточи върху безопасността. Те не са толкова бързо, колкото нова енергия превозни средства, защото техните батерии са ограничени.

Пътни правни електрически превозни средства е нов продукт, възникващи през последните години, главно да се адаптират към възрастното население и използването на хората с увреждания, с търсенето на зелени околната среда тенденция. Той стана друга нововъзникващите индустрия в производството на традиционните инвалидна количка. В допълнение за да се справят с обществото на стареене, главните развити страни са включили възрастните мобилността в своите политики. Електрически юридически пътни превозни средства са по-подходящи за възрастните хора, инвалидите и средна възраст хора. Те могат да бъдат използвани да отида до парк, отидете на пазар за зеленчуци, вземете деца и т. н.

Нови енергийни превозни средства се отнася за превозни средства, които приемат неконвенционални автомобила гориво като източник на енергия (или използват конвенционални превозни средства гориво и приема ново превозно средство мощност устройство), интегриране на напреднали технологии в контрол на мощността на превозното средство и карам и формират Разширени технически принципи, нови технологии и нови структури.