Рутинна поддръжка на малки електрически превозни средства

- Sep 19, 2018-

Рутинна поддръжка на малки електрически превозни средства

При ежедневна употреба трябва да се обърне внимание на поддръжката и поддръжката на малките електрически превозни средства. От зареждането на батериите до поддръжката на части от малките електрически превозни средства, това не може да бъде пренебрегнато. Само чрез поддържане и поддържане на малките електрически превозни средства може да се удължи експлоатационният живот на електрическото четириколесно превозно средство.

1. Когато не се използва в момента, батерията се зарежда веднъж месечно и батерията се зарежда с електричество и се съхранява, а не в състояние на загуба.

2. В процеса на използване, ако обхватът на електрическия четириколесен скутер е изведнъж намален с повече от десет километра за кратко време, вероятно е една от батериите в комплекта батерии да има проблем. ремонтирате или групирате с отдела за продажби или с посредничеството на агент.

3. Когато автомобилът стартира, той трябва да ускори бавно, за да предотврати повреда на компонентите. При предпоставката за осигуряване на безопасност, честото спиране и стартиране трябва да бъдат сведени до минимум по време на шофиране, за да се спести енергия.

4. В процеса на използване времето за зареждане трябва да бъде точно захранено в зависимост от конкретната ситуация и честотата на зареждане трябва да се овладее, като се посочи обичайната честота на използване и пробегът. Като цяло средното време за зареждане на батерията е около 10 часа. Прекомерното зареждане, прекомерното разреждане и липсата на зареждане ще съкрати живота на батерията.

5. Електрическият скутер на четири колела е строго забранен да бъде изложен на слънце. Високата температура ще увеличи вътрешното налягане на батерията и ще доведе до загуба на вода, което ще доведе до намаляване на активността на акумулатора и ще ускори стареене на електродната плоча.

6. Електрическото четириколесно моторно превозно средство не се страхува от дъжд и сняг. Въпреки това, нивото на водата не трябва да надвишава долния край на електрическата седалка на главината, за да се предотвратят повреди, причинени от притока на вода. След дъжд ден сняг езда, колкото е възможно по-скоро; Не предизвикване на корозия на желязо и изтичане на електрически вериги, късо съединение и така нататък.