Разликата между ниска скорост средство за стареца и електрически електрическа кола

- Aug 23, 2018-

Много електрическа кола дилъри се отнася за електрически автомобили като стар скутери за възрастните хора. Но в действителност, електрически автомобили и стари скутери са напълно различни от системата на фигурата и безопасност.

Електрически автомобили трябва да имат шофьорска книжка и горния ред на пътя

Освен това старите скутер не се нуждае от лиценз табела и шофьорска книжка на пътя, и електрическата кола трябва да бъде лицензиран по пътищата и шофьорска книжка. Много фирми като възрастните скутер електрически превозни средства примигвам клиенти, резултатите от възрастните хора купи кола, след като пътищата пътна полиция арестуван. Така че не забравяйте да закупите някои електрически превозни средства не са възрастните скутер.

组成部分

компонент

Като цяло стар скутер се състои от четири части на батерията, електрически главината, контролер и зарядното устройство а част от тялото. За Тайван производители с по-високи изисквания за безопасност цялостния дизайн се основава на концепцията за колата. Цялото превозно средство е обикновено разделен на енергоснабдителната система, предна ос, задна ос, контролер и рамката.

Тъй като текущата стойност на литиева батерия е относително висок, общите производители използват Оловно кисели батерии. Като цяло една група от батерии са свързани в серия от множественост на 12V батерии в батерия като електроснабдителна система. Според съответните национални правила напрежението на електрически превозни средства не превишава 48V;

Моторни концентратор е разделен на: Матиран назъбен високоскоростен електрически колело концентратор (наричани с висока скорост мотор или звук моторни), безчеткови беззъби ниска скорост електрически колело концентратор (посочени като ниска скорост мотор или безшумен мотор) и безчеткови беззъби програма п Tor (посочени като програма двигател);

Контролерът се класифицира в четири типа: пълен движение тип, интелигентни тип, двойствен контрол тип и нула стартов тип. Системата за контрол се състои от основните контролер, инструмент дисплей, прекъсвача и спирачка изключване. Функцията има функциите на скорост на stepless регламент, спирачната мощност недостатъчност защита, под напрежение защита и над токова защита; зарядното устройство се класифицира в lotus щепсел тип, обикновените компютърни щепсел тип и специални Компютърни Включете тип съответствие на продукцията щепсел. Според таксуване изпълнение тя се класифицира в обикновени онлайн поддръжка зарядно и бързо зареждане зарядно за онлайн поддръжка. Според таксуване напрежение то се класифицира в 24V-36V и 48V.