Недостатъкът на претоварването на електрическите превозни средства

- Aug 22, 2018-

В интерес на безопасността обикновено зареждаме електрическата кола със специално време за зареждане, за да предотвратим зареждането, което е причината.

Претоварването ще увеличи загубата на вода от батерията на автомобила , ще ускори корозията на мрежата, ще омекоти активния материал и ще увеличи вероятността за деформация на батерията. Ето защо е необходимо да изберете зарядно устройство, чиито параметри са добре съобразени с батерията на автомобила и да разберете напълно работното състояние на батерията на автомобила през горещия сезон и промените по време на целия срок на експлоатация. Не поставяйте батерията на електрическото превозно средство в прегрята среда по време на употреба, особено когато се зарежда, пазете се от топлината и се пазете.

След като се нагрее батерията на автомобила , е необходимо да се вземат мерки за охлаждане и батерията може да се зарежда само когато температурата на батерията се върне към нормално. Монтажната позиция на акумулатора трябва да осигури възможно най-доброто разсейване на топлината. При прегряване, спирайте зареждането и проверявайте зарядното устройство и батерията на автомобила. Времето за зареждане трябва да се съкрати, когато дълбочината на изхвърляне на батерията е плитка или когато температурата на околната среда е висока.

Много ежедневни потребители, които зареждат електрически автомобили за електрически автомобили, трябва да ги коригират своевременно, за да подобрят безопасността на употребата.