Околната среда е толкова замърсена, че доставчиците на Full Electric Cars ще бъдат популярни

- Aug 28, 2018-

Доставката на пълни електрически автомобили е много обещаваща, текущата гледна точка, доставчиците на Full Electric Cars в затворена среда с различни характеристики са по-добри от тези на автомобилите с вътрешно горене, единственият недостатък е батерията и живота на батерията, това може да бъде решено напълно с актуализирането на технологията в рамките на няколко години, смятаме, че доставчиците на Full Electric Cars наистина ще се развият, ще бъде през следващите три до пет години, че има консенсус в индустрията, включително международни и местни много известни автомобилни компании. отказани от инвестициите в научноизследователска и развойна дейност с двигатели с вътрешно горене, съсредоточени върху доставчиците на Full Electric Cars.

Тази година страната ни обяви също така, че изучава график за забрана на производството и продажбата на горивни превозни средства, което означава, че ние, като европейските държави, ще бъдем изцяло електрифицирани.

И най-важното, тъй като приложението на изкуствения интелект се развива, ще се появи интелигентен транспорт, базиран на доставчици на пълни електрически автомобили, включително и нашето познаване на автономното шофиране.

Въпреки това, в лицето на тази визия, ние все още трябва да се върнем към основната експозиция в индустрията.

Околната среда е толкова замърсена, че доставчиците на Full Electric Cars ще бъдат популярни

Защо електрическият транспорт би бил толкова голяма възможност е, че тази индустриална промяна е революционна.

За да разберем това, трябва да разберем връзката между традиционните автомобили и транспорта.

Тъй като автомобилната индустрия в глобалното покачване от повече от сто години, производството на автомобили, петролната и нефтохимическата индустрия, магистралния трафик три разчитат един на друг на развитие, лесни за разбиране на връзката между: автомобилите могат да позволят на един човек да отиде по-далеч, да отида отвъд нуждата от изгаряне на повече гориво, да пристигнат, за да улеснят хората да шофират по-бързо, ще отнеме повече време, за да улеснят автомобилния път, да преминат по-дълъг път, за да стимулират хората да търсят автомобили.

По този начин трите индустрии се рекламират взаимно.

Околната среда е толкова замърсена, че доставчиците на Full Electric Cars ще бъдат популярни

Тъй като тези три индустрии са огромни, малко стимулиране може да генерира много възможности, например "без такса за ваканционни пътувания", което е директният трансфер на високоскоростната индустрия към нефтохимическата промишленост, което косвено подобрява степента на използване на магистралата и насърчава продажбите на автомобили.

Околната среда е толкова замърсена, че доставчиците на Full Electric Cars ще бъдат популярни


Така че, в електрическия мотор за пътуване с електрически превозни средства, първоначално играе от доставчиците на енергия за идентичността на нефтохимическите предприятия ще бъде захранване, способността да се продават електрическа такса операция предприятието замени енергия (или алтернатива, а не само на предприятието ниво алтернатива) , предишната стабилност на магистралата, икономическият цикъл е постоянен, само играчът се е променил.

От горната икономическа структура пътните предприятия в този цикъл са доста пасивни, всъщност не.

Цената на пътя настрана, компаниите за магистрали могат да използват за консумация на автомобили и масла само с един лост: скорост.

С други думи, пътят увеличава ограничението на скоростта, увеличава разхода на гориво, пътят намалява ограничението на скоростта, намалява разхода на гориво, а този аспект може да бъде обсъден в подробности в бъдеще.

Околната среда е толкова замърсена, че доставчиците на Full Electric Cars ще бъдат популярни

По този начин електрическите пътувания променят промените в три огромни индустрии, от които има много възможности, от които интелигентното таксуване е едно от най-обещаващите.

Съществуват и няколко обещаващи посоки, като например нови материали, свързани с изграждането на автомобили, технология на батериите, двигатели на главини, електрически чипове, безпилотно шофиране, бордови електронни системи и т.н. Много от тях са нашите недостатъци в ерата на автомобилите с вътрешно горене и се надяваме да ги компенсираме в ерата на доставчиците на Full Electric Cars.

Околната среда е толкова замърсена, че доставчиците на Full Electric Cars ще бъдат популярни

Едно от нещата, за които трябва да се замислим тук, е проблемът с производството на автомобили.

Ние индустрията има думи, наречени "производство не произвежда чудо", означава, че е трудно да се разбере бързото нарастване на производството, големите предприятия бързо, главно защото производството зависи от заобикалящата индустриална верига на необходимостта да си сътрудничат, по отношение на технология и технология валежи, всеки елемент няма да получите бързо, това е различно от бизнес начина на бизнес на предприятието, абсолютна линия на чисто електрически автомобилни производствени предприятия, превозното средство фабрика квалифицирани курс се движи на около 20%, тя трябва да бъде каза, че е много трудно нещо.

Ето защо, в производствения край на електрическите пътувания, първоначалните производствени предприятия с промишлена база ще имат повече предимства.