Причината и третирането на електрическото превозно средство не се таксуват

- Aug 22, 2018-

Някои потребители ще зададат въпрос преди да закупят или използват електрическа кола: Какво ще стане, ако не го таксувам? Няма съмнение, че тъй като има вина, определено има причина. Това, което правим по това време, е вярно.

Първо проверете дали свързването на веригите е в добро състояние и проверете дали връзката е фиксирана. Внимателно проверете дали гнездото и щепселът имат "ярко" явление на възпламеняване и има прекъсване на повредата на безжичните пътища. Тези външни фактори трябва да бъдат изпълнени в първата стъпка. Мир на ума, за да продължите към следващата стъпка.

Второ, проверете дали зарядното устройство на електрическата кола е в добро състояние и дали параметрите за зареждане отговарят на изискванията. Някои потребители са свикнали да носят зарядно устройство с колата и поради подутини, зарядното устройство е повредено и не може да бъде заредено. Затова е много важно да проверите дали зарядното устройство е нормално.

Трето, проверете дали плочата е вулканизирана.

Четвърто, проверете дали в батерията има сухота, т.е. дали батерията е сериозно течна. Ако течният дефицит трябва да се борави своевременно с помощта на специалисти.

Когато електрическите превозни средства не се зареждат, те трябва да се обработват навреме, за да се предотвратят бъдещи проблеми.