В света най-малката напълно затворени голф колички, 2.4 метра дълъг! Може би това е най-добрият начин да получите около град

- Aug 29, 2018-

Преди две години, Microlino, управляван от двама швейцарски братя, покаже отново надстройка на реплика на BMW на една врата Isetta в Женева моторни шоуто.

Сега той си партнира с Tazzari малка италианска автомобилостроител, за производство на копия на 10000 Isetta една година.


Не само, че Microlino и мотоциклети се готви да започне електрически мини в Европа.

Кола, която струва $13,600, вече привлече член 7,200 поръчки.
BMW Isetta, издаден след Втората световна война, е проектиран да отговори на шофиране нужди на икономически очукан европейци, както е Microlino електрически мини, който е само на осем фута и почти два фута по-кратък от един умен автомобил.

Дори трябваше да набутам 10.6 Кубичен фут куфар под краката си.


Вратата се отвори също в един странен начин, с панти врата пред колата и кормилната колона.

Втори пътник може да изтръгне до водача, тъй като той седи на клякам педал и на пейка зад волана.


По отношение на мощност, Microlino ще предлагат две различни литиево-йонна батерия pack размери: 8 киловат батерията диапазон от 74 мили и 14.4 киловат батерията диапазон от 133 км.

Компанията заяви, това ще отнеме четири часа да се зарежда.

Така или иначе, този мини електрическа кола е строго град кола, с 20-конски сили електромотор, който има максимална скорост от 55 MPH.
Компанията заяви, че планира да произвежда 100 на модела тази година и бързо увеличаване на производството на най-малко 5000 следващата година.

Компанията сега само планира да продаде колата в Европа и Китай, отчасти, защото си входната врата и безопасността функции са малко вероятно да отговарят на стандарти за катастрофата в САЩ.