Тези три чисти нискоскоростни моторни превозни средства не са повече от 80 000 скъпи, кой е най-силният автомобил?

- Aug 29, 2018-

С нарастването на цената на петрола, честотата на задръстванията в градовете и трудностите при издаването на номера на автомобилите и паркирането в някои градове много микро и малки електрически превозни средства станаха първият избор в съзнанието на хората. Причината е проста: малки коли, евтини цени и удобен транспорт.

В допълнение, в сравнение със ситуацията, при която броят на превозните средства с гориво е труден и броят на добрите марки е още по-труден, прилагането на нови регистрационни табели е удобно и несигурно, а броят на новите регистрационни табели е xx 00001, 66666 или 88888, които могат да станат "небесни" в бъдеще.Така че коя от многото микро-електрически автомобили има най-добро съотношение цена / производителност и е по-удобно за шофиране?


Следните три електрически автомобила се препоръчват от вас. Те имат две общи неща:


На първо място, те са много евтини. Ако те са в рамките на 100 000, те ще бъдат наред.


Второ, от наскоро публикуваните статистически данни за продажбите от януари до юли 2018 г., всички те са много високи и са класирани в Топ 10 на новия списък с нови енергийни превозни средства през юли.01 baic EC серии


Субсидирана цена: 498-628 хиляди


Продажби от януари до юли: 40406


Подхождайте на тълпата: трябва да вземете кола и да имате известно пространство, не може да понесе да не ходи на сърцето дизайн.


Препоръка: Baic EC серията отдавна е лидер в новите продажби на енергия, не само с ниски цени, домашно пространство с 4 врати и 5 места, но и два вида модели EC180 и EC200. През третото тримесечие на тази година моделът EC3 с по-голям капацитет ще бъде на разположение.Разбираемо е, че EC3 възприема изцяло нов стил на дизайна, предното лице приема конструкцията на затворената решетка, предната броня от двете страни на вертикалните светофари също подобрява разпознаването на автомобила, общото виждане е по-младо и по-модерно.

Дължината, ширината и височината са съответно 3684/1630 / 1518mm и междуосието е 2360mm, което е с 9mm по-високо от модела EC200.

По отношение на мощността, новата кола ще бъде оборудвана с мотор за задвижване с максимална мощност от 45kW (61PS), максимален въртящ момент от 150nm, диапазон от 261км за NEDC работно състояние и поддръжка на бързо и бавно зареждане.
02. Chery eQ


Цена след субсидиране: 698-718 хиляди


Продажби от януари до юли: 22413


Подходящ за тълпата: имат QQ чувства, в продължение на години в областта на малките автомобили и малък автомобил chery е в състояние да направи постижения в доверието.


Защо го препоръчваме: не е само името на електрическия QQ, който предизвиква QQ модела, но и цялостния външен вид на настоящия QQ модел, който има едни и същи "големи очи и сладък" външен вид, както и същото име като новата енергийна марка EQ на mercedes-benz.

Разбира се, изглежда, че и двете страни се съгласиха да споделят името на "мистериозния" човек.
По отношение на размера на тялото, chery eQ е с дължина 3564/1620/1527 мм, с междуосие 2340 мм. Въпреки че не е толкова просторен, колкото Baic EC серията, достатъчно е да си купя зеленчуци.

С обхват от 200 км, максималната изходна мощност е 42 kW (57 PS), а максималният въртящ момент е 150 N · m. Той може да бъде зареден на 220V захранване и може да бъде напълно зареден за 8-10 часа. В режима за бързо зареждане отнема само 0,75 часа, за да възстановите 80% захранване.03. Jianghuai iEV6E


Субсидирана цена: 595-695 хиляди


Продажби януари-юли: 22221


Наличие на тълпа: животът на батерията е труден и изисква електрически автомобил, който не прилича на по-стара кола.


Препоръка причина: според класацията на съотношението на новите енергийни пунктове на големите автомобилни предприятия през януари и май 2018 г., автомобилът дзянхуай получи 102% от новите енергийни точки, второ само на лидер жи, който също е основен нов енергиен играч ,

И неговата гама iEV, която обикновено е евтина и се основава на конвенционални модели на мощност, е една от нейните настоящи силни страни.

IEV6E, който е най-големият по рода си, беше актуализиран в края на юни тази година и предлага два вида спортни и модернизирани модели.

По отношение на конфигурацията, iEV6E е не само богат, но и интелигентен, който може да бъде контролиран дистанционно чрез мобилния телефон App и може да провери състоянието на автомобила в реално време, да включи климатика предварително дистанционно, зарежда и търси колата от разстояние.

Освен това, тя е оборудвана с интелигентна система за следене на налягането в гумите, автоматично срязване на тока при сблъсък, автоматично прекъсване на захранването при високоволтови аварийни ситуации и автоматично предварително загряване при нискотемпературно зареждане.


Освен това, новата версия jianghuai iEV6E Sport е оборудвана със синхронно задвижващ мотор с постоянен магнит с максимална мощност от 50 kW (68 конски сили), върхов въртящ момент от 215 N · m, а експлоатационният живот на акумулатора NEDC е 310 км.

В режим на бързо зареждане отнема 1 час, за да се зареди батерията от 30% до 80%.

В режим на бавно зареждане пълненето отнема само 8 часа.Горепосочените модели са подходящи за кратки и средни пътувания из града и е по-добре да имате фиксирано място за паркиране, в противен случай ще бъде трудно да ви таксуваме.

Ако никой от горните модели не ви е удобен, не се притеснявайте. В бъдещите статии ще продължим да препоръчваме някои нови енергийни модели. Винаги ще има такъв, който да отговаря на вашите нужди.