Какви са изискванията за електрически превозни средства?

- Aug 22, 2018-

Перспективата заелектрически превозни средствае много добър, но поради много ограничения, настоящото заявление не е много голям. Нашата компания е специализирана в производство и има стриктни качествени изисквания.

1. превозното средство шофиране операция, прост и ефективен контрол, надеждна работа и да се гарантира безопасността при шофиране.

2 батерия се използва за съхраняване на енергия трябва да бъде незамърсяващи и околната среда. Тя има траен живот и функции ултра-бързо зареждане. Превозното средство се определя на пробег на основната такса в съответствие с тази цел, така че да използвате батерията с достатъчна мощност да се направи пълно използване на ултра-бързо зареждане на публични таксуване станция за разширяване пробег.

3 R&D производството и експлоатацията наелектрически превозни средстватрябва да се съобразят със съответните национални закони и разпоредби. Изпълнение на цялото превозно средство и части трябва да отговарят на националните технически стандарти и специфични изисквания.

4. електричеството е енергия, задвижвани от електродвигатели, няма нови замърсяване се генерира и запалими или експлозивни опасностите се генерират.

5. Задайте максималната скорост по използване на превозното средство и шофиране поводи и не трябва да надвишава граничната стойност на пътищата за разумно изберете силата на мотора и конфигуриране на капацитета на батерията pack.

6, моторна група трябва да имат висока ефективност енергия преобразуване. Директно използване и възстановяване на енергия, спиране и забавяне и се стремят да постигнат висока ефективност на използване на цялостна енергията на превозното средство.

В допълнение към среща на горните изисквания за качество, нашата компания също така счита, търсенето на пазара в производството наелектрически превозни средства, продажба на практични и икономични превозни средства.